güzel ve doğru bır soyleşi olmuş özellikle her indikator temelli sisteme uzaydan gelen hıper sistem zannedenler var. MOST/TOMA indikatorune verilen tepkileri okumuştum. Hayretler içinde kaldım.
HOcam bu kodu nerden buldunuz. Keşke daha önce gösterseydiniz süpermiş harika vesaire.
MOST/TOMA dediğin indikatorun fiyatların %... bilmem kaçına stop koymaktan ibaret. Yaptıgı iş basit senın yapamadıgını yapan bır sıstem. Çok fazla gözünde buyutup her ay para basacaklarını zanneden büyük bir kitle var.
BU işin gerçeklerini bu sayfada görüyorsunuz. Klasık indikator temelli kapanışla işlem yapan nısbeten verimli ve 10 yıllık veriyle optimize edilmiş istatistiksel olarka anlamlı bır sonuç turen sısteme parayı bagladık ne getiriyor ne götürüyor hepiniz burada buna şahit oluyorsunuz olacaksınız.
Üstelik ben bu işin 6 yıldır içinde olan biri olarak yaratmışım bu sistemi bu kadar uzun testten geçirmişim geçmiş tecrübelerimi aktararak yazmışım.
Dolayısıyla daha yeni yeni bu iş başlayanlar İstatistik biliminden bir haber açtıgı 6 aylık 1 yıllık verideki sisteme güvenip bu işten müthiş para kazanacağını düşünmeleri kendlerine zarar.
BU sebeple ben elimdne geldiğince destek vererek benzer videolar ve anlatımlar yaparak doğru sıstemın hangı krıterlele yaratılmalı benım yaşadıgım olumsuz ve olumlu tecrübeleri paylaşarak anlatacağım. Zamanla bu işin mantık kısmını en iyi şekilde anlatan kaynak olacağına inanıyorum.
Yakın zaman için söz vermem zor üzerinde test yaptıgım bir strateji var. 3. wps servera entegre edeyip gerçek hesapta deneyeceğiz.
nisbeten ortalamanın üzerinde bir yatırımla başlatacağız programı sanal testler oldukça umut vadedici ancak herşeyi oturtmak 1 ayı alacak gibi yaklaşık 3 aydır üzerinde çalışıyoruz.
İnanın öğlen 12:00 da başına oturuyorum gece 24:00 da bir veya iki farklı parametreyı test edebiliyorum. Çok büyük bir veri ve cok dikkatlı analiz etmem gerekiyor.
BU sebeple sayfayla pek fazla ilgilenemiyorum. Bütün enerjımı şu teste harcıyorum bıtsın bende rahatlayacagım belkı gerçek hesaptakı sonuçları burada paylaşırım. zaman gösterecek neler olacagını.
Sağlıcakla....
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri