Sayfa 44/187 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 345 - 352 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

--bir ben kaldım formasyonu mu?...acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Sektör paydaşları yılın ikinci yarısında tekstil sektöründe ciddi toparlanma bekliyor.Ak yatırım raporundada yılın ikinci yarısında işlerin ivmeleneceğini ifade ediyor.Şirket faaliyet raporunda işlerin ilk çeyrek gayet iyi geçtiğini ifade etmişti.Aksa ürettiği teknik tekstil ürünlerinin ağırlık kazanmasıyla sektörün döngüselliğinden kendisini ayırıp döngüsellikten kurtulan bir yapıya evrilmenin bariz işaretlerini bilançoda vermişti.Bu döngüsellikten kurtulmak şirket için bence şu an piyasanın gelen bilançolarla farkına varıp idrak edeceği çok çok kıymetli bir gelişme.Aksa yatırımcıları şayet bir odak arıyorsa bu kıymetli duruma odaklanmalı.Bunun hisse fiyatında bugüne kadar oluşan tüm anomalilere son verecek bir gelişme olacağını fark etmeli.Ama burada bunun farkına varan sadece sn tigi’nin olduğunu gördüm.Yazısı gerilerde kalmış okunmalı bence.Bizim millet balık hafıza olduğu için böyle şeyleri okusada kıymetini idrak edemediğinden unutup gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şirketin döngüsellikten kurtulmaya başlamasının başlıca sebepleri

-Katmadeğerli teknik tekstil ürünlerine ağırlık vermesi ve bu alanda yatırımların devreye girmeye başlaması

-Ürün ve üretim gamında katmadeğeri yüksek ileri malzemelerin devreye girmeye başlaması

-Elyafın küresel piyasalarda pamuk vs gibi klasik tekstil hammaddelerine göre fiyat dalgalanmalarının fazla olmadan yüksek değerde seyretmesi

-Dünyada giyim trendlerinin sağlam spor outdoor ürünlerine kaymaya başlaması

Aşağıda ki yazıda teknik tekstilin dünya ticaretinde sürekli artan payı ve rakamsal trendleri ele alınmış

https://www.ekonomim.com/ekonomi/tek...-haberi-733848

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3. 140 yamacına geldi, belki de 135-140 bandına oturacak, bedelsiz onayına kadar ivmelenmeye devam edecek gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Ardindan baktirdi satana,bu haftaki negatif endekste kaybini telafi etti bi nebze

5. 137 den 134000
    137,9 dan 180000 satılmış kim aldı topluca acaba?

6. Bu şekilde bedelsiz açıklansın % 20-30 arası daha koyar. % 1100 iyi rakam.

Tamam bedelsiz yapınca pek bişi değiştirmiyor ama bizim yatırımcı bu işi sever..

Bedelsiz açıklandığı tarihten ve bölünme tarihi arasında ki tarih uzarsa yine prim yapar diye tahmin ediyorum.

Tek handikapı spk nın sana % 1100 çok demesi rakamı düşürmesi.
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

7.  Alıntı Originally Posted by isipsiz Yazıyı Oku
    Tek handikapı spk nın sana % 1100 çok demesi rakamı düşürmesi.
    SPK boyle bir sey yapabilir mi ? Bunun bir ornegi yasandimi hic ?

8. Diyelim ki, yatirimci binlerce belki on binlerce dolar bozdu ve AKSA aldi.

Sirket, hesabini kitabini yapti ve mevcut konjonkture ve ongorulerine gore boyle bir aciklamayi KAP'a gonderdi.

SPK kim olarak bu orani dusurecek ?

SPK'nin gorevi piyasanin duzenli isleyisini saglamak, eger varsa usulsuzlukleri duzeltmek.

Onun ne haddine bu orani dusursun.

Eger dusururse yatirimcinin cok buyuk kaybina sebep olur, bunu da buyuk yatirimci mahkemelere goturur.

Ben sahsen boyle bir ihtimal oldugunu sanmiyorum.

Sayfa 44/187 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •