Sayfa 44/216 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1725 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

Alıntı Originally Posted by es-es-es Yazıyı Oku
    Syn şirinyerli;

benimle telefonda konuştuklarının ve anlattıklarının tam tersini yapıyorsun.

yine toplantıya katılanlara sataşma amaçlı yazı yazdın. toplantıya katılanları suçladın ve onları hedef gösterdin.

O zaman neden sen yapmadın bu toplantıları, toplantıya katılsaydın da istediklerini orada sen yapsaydın.

Dün gece konuştukların nerede kaldı?
    Sanki ticaret gazetesinde yada 01.06.2017 taihinde kap ta yayinlanan bultenin yeni ciktigi hic kimsenin sanki haberi yokmus gibi davranmasina anlam veremiyorum, o zaman sirketten sorumlu kisilere bu tur sorular yonetilebilirdi . Ben yine birlikten beraberlikten yananiyi cizgimi durusumu bozmadim kisiler nasil algilarsa, gun birlik olma gunu ....yoksa benim kimseyle ne zamanim yok...benden rahatsiz olankisi yada kisiler varsa hemen bu formu terk ederim.saygilar.

bu bahsettiğiniz Watsap grubu genco abinin wassap grubu mudur?

yoksa şirinyerli nin asla ayrı bir Wassap grubu kurmadık dediği ayrı bir Wassap grubu mudur?

Burası çok önemli......
    ASLA WAPSHAP grubu kurmadim benim ki sadece tasariydi bir tane uye yoktur zaten telefonum vapsap a uyumlu degilll. Saygilar.

Buradan herkese sesleniyorum cagrim aciktir bir kisi sirinyerlinin wapshap gruubuna uyeyim desin HODRI MEYDAN

4.  Alıntı Originally Posted by şirinyerli Yazıyı Oku
    Sanki ticaret gazetesinde yada 01.06.2017 taihinde kap ta yayinlanan bultenin yeni ciktigi hic kimsenin sanki haberi yokmus gibi davranmasina anlam veremiyorum, o zaman sirketten sorumlu kisilere bu tur sorular yonetilebilirdi . Ben yine birlikten beraberlikten yananiyi cizgimi durusumu bozmadim kisiler nasil algilarsa, gun birlik olma gunu ....yoksa benim kimseyle ne zamanim yok...benden rahatsiz olankisi yada kisiler varsa hemen bu formu terk ederim.saygilar.
    Kimse senden formu terk etmeni ya da yazı yazmamanı isteyemez.

Ama sen özellikle sayın genco abimizin üzerine oynuyorsun.

Benimle telefonla konuşurken söz veriyorsun, aradan bir saat geçmeden gene sayın genco abimize sataşma-kışkırtma-laf çarptırma-suçluymuş gibi gösterme ve hedef göstermeye çalışıyorsun.

Bunu burada herkes ve sen de çok iyi öğrendin ki sayın genco abimiz ve benim dışımda hiç kimse bir bilgi paylaşamıyor.
    O yüzden birazcık saygı ve sevgi......
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.LÜTFEN ARACI KURUMUNUZA DANIŞINIZ.

5. Burası herkesin yazı yazabileceği ve takip edebileceği özgür bir yerdir. Ancak sataşmalar-kışkırtmalar-suçlayıcı ve hedef gösterici paylaşımlarda bulunmaya hiç kimsenin hakkı yoktur....

Bir kc gundur dost ve kardeslerimle telefon trafigi yaptim HERKESIN BU FORMDA YAZMASI ve KATKIDA bulunmai icin DAVET ettim hepside olumlu cevap verdi yine buradan butun dost ve kardeslerime slamlarimi iletiyorum... GUN BIRLIK OLMA GUNU saygilar.

7. Biz birlik ve beraberlik olsun istedik.

Egyo için birşeyler yapmak için hep birlikte hareket edelim istedik.

El ele verelim, birlik ve dayanışma içinde olalım istedik.

Ama hep birileri çıktı ve sürekli olarak köstek ve sinek olmaktan başka bir şey yapmadı.

Bizim size buradan verdiğimiz bilgiler dışında hiç bir yerden bilgi ve belge alamadınız.

En sonuncusu ise sayın genco abimizin Ticaret Gazetesi İlanı idi.

Buna bile 02 EKİM 2017 tarihinden bu yana ulaşamadınız.

Artık birlik ve beraberlik olmadığı takdirde de herkes kendi yoluna gider.

Sizlerde SPK-TMSF ye yazılar yazar durursunuz. onlarda sizi şirkete yönlendirir durur. Şirketten de birini bulursanız dünyayı yenden keşfetmiş olursunuz.

Biz birlik ve beraberlik olsun istedik.

Egyo için birşeyler yapmak için hep birlikte hareket edelim istedik.

El ele verelim, birlik ve dayanışma içinde olalım istedik.

Ama hep birileri çıktı ve sürekli olarak köstek ve sinek olmaktan başka bir şey yapmadı.

Bizim size buradan verdiğimiz bilgiler dışında hiç bir yerden bilgi ve belge alamadınız.

En sonuncusu ise sayın genco abimizin Ticaret Gazetesi İlanı idi.

Buna bile 02 EKİM 2017 tarihinden bu yana ulaşamadınız.

Artık birlik ve beraberlik olmadığı takdirde de herkes kendi yoluna gider.

Sizlerde SPK-TMSF ye yazılar yazar durursunuz. onlarda sizi şirkete yönlendirir durur. Şirketten de birini bulursanız dünyayı yenden keşfetmiş olursunuz.
    Ticaret sicil gazetesine ulasmaya gerek yok ki toplantidan alinan kararlarin ticaret sicil gazete formatinda yayinlanmasi bu da SIR degil. Gerek yok ben KAP haberlerini ve BASIN a yansiyan haberler benim icin yeterli. Saygilar.

Sayfa 44/216 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •