Sayfa 440/990 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Tahminim 5dk 4. Dalga icinde 30 endeks. Benin kirmizi cizgim altta grafikteki yatay kirmizi. Extended 5 bekliyorum 4 bitince . 4. Dalga hersey olabilir o yuzden kapattim shortu. 4 bile kendi icinde baya yukarilar yapabilir. YTD Herkrse bol sans

Guncel son durum altta grafik, biraz serbest bolgede bence.. 4. Dalga kombinasyon ilk kismi bitti arada diametrik x dalgasi.. Simdi bir ucgen beklerim ama nasil sekillecek bakalim yukselen takoz bicimli, daralan, genisleyen her turlu olasilik oldugu icin suan sayim cok kisa vadede yon konusunda fikir veremiyor.... ytd.

Not: sayimi bu hlc barlar uzerinde analiz etmiyorum.. etiket amacli paylastim..

2. TCMB büyük merkez bankaları faiz artırım döngüsünü sonlandıracak demiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Senet ayarlaması yapıyorum. Artır azalt boşalt vs.. Hesaplarımın birinde çok uzun süredir dokunmadığım tüpraş var. Kar tutarı ile piyasa değeri neredeyse eşit. Hatta yüzde 2,5 istatistiksel güven aralığı içinde eşit!

Çok gülüyorum kendime!

4. sat al kağıt değiştir boşalt yapıyorum.

ahahahaha!

5. Neyse, kumar parasıyla biraz ereğli vadeli daldım..

Grafik güzel.

6. TCMB uzun süredir ilk defa sabit bıraktı galiba piyasayı artık etkilemiyor.

7. Bir yabancı fon yönetcisi BBHT'deydi, ben Türk olmasam bu firma Türkiye'ye yatırım yapmazdı dedi. Bankalar yurt dışında olsa A ve AA notu alıırlar ama belirsizlik etki ediyormuş.

8. Para fışkırırken doldurmak lazım. Faiz sabit. Para ucuz.

Sayfa 440/990 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •