Originally Posted by Webster Gecen ayki portfoyde cok degisiklik yapmadiysa yine rekor kiracak gibi Jants Rygyo Ttrak vs uctu Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü
Originally Posted by admustafa Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü Turevi? Turevi? Bilirsiniz adamlarin sabah 10 duzeltmesi bile bazen 0.02 degisebiliyor
Originally Posted by admustafa Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü Ne diyim şimdi Ayşe nineye Kefen parasıyla fon almış ne yaptı TCD evladım diyip duruyor.
Originally Posted by Webster Turevi? Turevi? Bilirsiniz adamlarin sabah 10 duzeltmesi bile bazen 0.02 degisebiliyor Türevi için ACC gibi yorum yapamam. Ama genelde yükseliş yönlü açıyorlar diye tahmin ediyorum.
Originally Posted by Pscyokinesis Valörsüz alabileceğim sadece kısa vadeli ve ppf var benim . Zaten hisseyi valörsüz alıyorum gerek Yok hisse fonuna hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi tabiki gerek yok hisseni dogru alip sata bilirsen eger! Yoksa bilmezsen , mesela BIM hissesine bak 23 temmuz gecesi ne olmus!
Originally Posted by admustafa Türevi için ACC gibi yorum yapamam. Ama genelde yükseliş yönlü açıyorlar diye tahmin ediyorum. O zamam 0.7 bile hayal olur😃
bende ppf borclanmalarin bir kismin acc ve ya eib ve ya tkf gececegim gozukuyor webcim bir isaret ederse yapariz!
Originally Posted by Webster O zamam 0.7 bile hayal olur eksi olmasin ne olursa olsun
Forum Rules
Yer İmleri