Ev taşıma işinden dolayı foruma pek bakamıyorum..Ama çok iddialı konuşma olunca dikkatimi çekti...
Ev taşıma işinden dolayı foruma pek bakamıyorum..Ama çok iddialı konuşma olunca dikkatimi çekti...
filimlerde dizilerde izliyoruz ya ..çocuk bir kızı seviyor fakat başka sebeplerle başkasıyla evlendiriliyor ..
Benim hadisem de bu aşkım şort ama mecburen long oldum ..kazançta olduğum halde bile mutlu değilim ..
Burası bir forum ,verbal kominkasyon yeri değil ama kelimelerin ruhu var ..anlayan anlar
Sevgili bozkurt niye darıldı annamadım
Halbuki gül dedi bana..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post6485013
Hayat hoş gerisi boş
Temmuzun son 10 günü bence LONGCULAR-HİSSECİLER dikkat etsin...6800-7200 arası çooookkkk önemli..şahsen oralardan itibaren bir süre SADECE SHORT/FLAT Giderim. TRADE SİSTEME tek taraflı uyarak.....Hatta bir yerde iyi maliyet short yaparsam pozisyonda uzun zaman beklerim....
26 Haziranda yaptığımız noktaya geliyoruz..zamansallık ta eklenince ....
26 Haziranda 7.000 e kadar sadece long/flat giderim demiştim..Belki de yanılırım ama max. 7200 den sonra benden long çıkmaz..
O lokomotifi(5 kat dolar bazlı) en dipden alacağız...Un var,şeker var ama yağ yok...
Global akım-yerel ihtiyaç-endeksin dipden dönüşü...abi hepsi olsun...
2789 nolu mesajda var https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post6482334
Hedef yakınlaşınca aynı yorumlarımı ifade ettim...20 tem.bıst100: 6682
Son düzenleme : ABKA; 20-07-2023 saat: 22:55.
Son düzenleme : pisyedili01; 20-07-2023 saat: 23:07.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Burası bir forum ..ve çoğu eski ..herkes herkesi biliyor artık ..saçma sapan yazmaya gerek yok ..kaybederiz kazanırız ..bu herkes için geçerli ..yazılar duruyor ..önemli olan iyi niyet ..milyon defa yazdım ..kaybedene geçmiş olsun kazanana tebrikler ...bitti gitti ..gerginliğe ne gerek var ..bunca sene anlamadım inan ki ..
Hayat hoş gerisi boş
"Doktor Kıyamet" olarak anılan yatırım gurusu Faber, gelişmekte olan ekonomilere yönelik yatırımlar açısından Türkiye’nin görünümüne ilişkin iyimserliğini koruduğunu söyledi.
Yer İmleri