Herif akşam seansında yarın için ipucu veriyor çıtak dayucuğum yannuş anlama da sana dipten şortlattırmış, bak dediydi dersin stoplatcak seni bu herif, zaten tohatlı abi de kayıp kaldın nı bi başına
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
Buralardan yaptıysan güzel maliyet . Kaybetmezsin..... sadece gelecek bir haber her şeyi değiştirir...
831850 ye iyi maliyet diyor adam dayu
iyisimi
biz tokata gidek... oturak bir bara.. ''bunun içtiğinin aynından '' diyelim
başka türlü aynı kafa bulunmaz
831850 ye iyi maliyet diyor adam dayu
iyisimi
biz tokata gidek... oturak bir bara.. ''bunun içtiğinin aynından '' diyelim
başka türlü aynı kafa bulunmaz
Satışlar çok sert devamı gelir...sadece olumlu haber düşüşü bozar........
Ama akşam seansı senin dediğin 8334....gelirse şort başarım akşam akşam
Satışlar çok sert devamı gelir...sadece olumlu haber düşüşü bozar........
Ama akşam seansı senin dediğin 8334....gelirse şort başarım akşam akşam
Düşüş trendi devam ediyor görüntü itibariyle ama herif testereyle çalıştığı için maliyeti kötü şortcu için kabus olur ölü kediyi zıplatırsa
Psikopatın biri, hem kediyi öldürüyor hemde ölmüş kediyi zıplatıcam diye uğraşıyor
Herif akşam seansında yarın için ipucu veriyor çıtak dayucuğum yannuş anlama da sana dipten şortlattırmış, bak dediydi dersin stoplatcak seni bu herif, zaten tohatlı abi de kayıp kaldın nı bi başına
haklısın...
son yarım saatim... bu 30 lukta bu şortlardan kurtulamazsam
her geçen dakika daha çok sokar bana
832550 yi direnç yapıp aşağı uzatabilecek mi barı bakalım ?
Düşüş trendi devam ediyor görüntü itibariyle ama herif testereyle çalıştığı için maliyeti kötü şortcu için kabus olur ölü kediyi zıplatırsa
Psikopatın biri, hem kediyi öldürüyor hemde ölmüş kediyi zıplatıcam diye uğraşıyor
Tabi ki dediğin olabilir....ama ansızın yapar... çok sıkıldım bu dalevere alevere işlerden..
Yer İmleri