Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 442/1004 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XXXV

1. ısrarla faiz indirilmesini istemelerinin sebebi faizi sevmediklerinden değil...

müteahhitlerini sevdiklerinden kaynaklı...

faiz inerse 5 li çeteye para akacak...

2. Borsalarda Evergrande hadisesi bitti galiba. Bir sonraki dusus haftaya kaldi gibi gorunuyor.

3. güçlü biv satş istivoyum ayıcıklarım de hadi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Haftalık trend kontrol edin hocam hisse bazlı.. yapacak birşey yok ilk defa bu kadar malsız kaldım [emoji1787]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsacı donsuz kalır malsız kalmaz.
    İlk defa bu kadar kötü hissediyorum.
    Kaldıranın da daldıranın da...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ısrarla faiz indirilmesini istemelerinin sebebi faizi sevmediklerinden değil...

müteahhitlerini sevdiklerinden kaynaklı...

faiz inerse 5 li çeteye para akacak...
    beşli çete konut yap-satçısı değil, büyük altyapı projeleriyle yürüyor, köprü-otoyol-baraj falan, kamuyla çalışıyor faizle işi yok.. ama bu faiz indirimi bekleyenlerin işte 25 bp, 50 bp gibi sembolik indirim beklemeleri komik, 1.böyle bi indirim kredi piyasalarına bi etkisi olmaz, yüzde 19 faiz üzerinden yarım puan eksilse ne, eksilmese ne, 2.ilk hamlenin böyle kıytırık bi yarım puan çeyrek puan olması işin doğasına ters, sen bi indirim süreci başlatıyorsan ilk hamlede minimum 3-4 yüzde puanlık bi indirimle başlaman gerek, zira sen yüzde 13 puan daha faiz indirsen bile hala diğer tüm oecd yada g47 evrenindeki en yüksek faizi veriyor olacak bi durumdasın

merkezin yarın faiz indirmesi çok büyük aptallık olur, yapmayacağına inanmak istiyorum
    tek yapması gereken bu ay ve gelecek ay beklemek, retoriği korumak, piyasadan beklediğinden daha şahinmiş gibi bi tavırlar falan takınmak

6. Boş boş geçiyor günler borsada hikaye yok. Hükümet kontrolden cıkmıs artk. Abd ye gidiyorsun konvoyunu kargo ucagı ile götürüyorsun. Ucaktan iniyorsun karsılayan mevlüt oluyor. Destici ile newyork da görüyorsun. Diyanet anayasa şöyle böyle olsun diyor. Marketlere zabıta gönderiyorsun fiyatlar artmasın diye.

Öbür yandan 500 yıllık en büyük başarı diye 36 katlı bina acıyorsun. Mv büyük troller cıldırıyor abd de beleş kalacak yeri buldular dıye. Akp cocukları sosyal medyada değil kendı arasında sevınıyor manzaralı pudra şekeri enfes olur diye.

Kimin eli kimin cebınde belli değil. Mal mal beklıyoruz 18 ay gececek secım olacak. Ozamanda cıkıp ne secımı biz kolay kazanmadık bu vatanı derse ne halt edecez bilmiyorum. Çok sıkıldı bu millet

bin lirayı 600 milyon dolar yapacak adam doğmadı daha

tonajlı hurdalarda sağlam para var ama.

geri dönüşüm adı altında yapılınca dahada kazançlı. risk yok malın elde kalması yok erimesi yokkokması yok.

özelikle sarı ve bakır hurda fiyatları kilosu 80 -70 tl. arası.

karma hurda ile alıp içindekileri bilen biri ayırdığında kazanç çok yüksek.

bu kıyağımı unutmayın

Sayfa 442/1004 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •