Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XXXIX

%50 den fazla enflasyon olan yerde
    Paranı koru diye %17 faiz veriyorsun.
    İnsanoğlu kendi yolunu bulur..
    O da gayrimenkul oluyor..
    Hele Nisan gelsin.
    Enfla %50 ye devam olsun.
    %4 kmk faizi aldıklarında
    Aldatıldıklarını anladıklarında yeni bir yola girecekler...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Yazlık fiyatları hele alaçatıda adam akıllı bir yazlık neredeyse 1 milyon usd civarı.

Varlık fiyatlarında ki artış inanılmaz.Zamanında atadan kalmadıysa ya da sağlam bir işin yoksa böyle varlıkları almak imkansız artık hemde ölü yatırım statüsünde kim niye alsın.Son sahibi olursunuz bu fiyatlardan.Bence bu yazlık fiyatları ile ancak satıcı olmalısınız tabi varsa.

Mal mülk arsa tarla bahçe yemek içecek herşey fiyatlandı ama bir çok hisse de fiyatlama olmadı.

Bunun nedeni bence bu piyasayı yapan el kimse ona verilen talimat bütün hisseleri 5 e katlayacaksın ama zaman sınırın yok .Biz alttan alta kaos haberleri patlatacağız sen toplamaya devam et.Yok kene gibi yapışan olursa tahsisli sermaye bedelli sermaye arttırımı artık aklına ne gelirse bu tür usülsüz hukuksuz ne varsa otorite olarak yanındayız.

Aman kimseye 5 kuruş kazandırma
    şimdi abka kızacak ama yazayım... islam ile ilgili tek olumsuz şey yazmıyorum yanlış anlama...

o işin değişmesi için siyasal islamcıların ülkenin başından gitmesi gerekir...

çünkü onların akılları dinleri imanları çimento ve çimento türevinden yapılan şeylere çalışır...

o yüzden ellerine geçen son kurusa kadar bu işe yatırıyorlar...

gidin başakşehirin çekmeköyün halini bir görün...

ne bir ağaç bıraktılar ne bir yeşil alan...

13. evi alan 14. ev için milyon doları vermek için sırada bekliyorlar...

işin özü yönetim değişmeden borsanın çıkması imkansız...
    Son düzenleme : akcay; 10-02-2022 saat: 13:41.

3. madem bu iktidar beton ekonomisi aşığıydı, herşeyi betona döktü, o zaman niye şimdi kiralar ikiye katladı, satılık ev fiyatları üçe katladı corona döneminde.. 20 senedir bütün kaynakları beton ekonomisine yatırdıktan sonra, bir arz fazlası görmüş olmamız gerekmez miydi ? şimdi her yer boş bekleyen kiralık evlerle dolu olması gerekmez miydi ?

oysa talebin üstünde bi arz falan yokmuş, corona sonrası açıkça görüldü ki, arz talebin altında kaldı, özellikle 2018 sonrası, şu an bir arz açığı söz konusu.. kiralık fiyatlarının fırlaması bunun açık göstergesi.. yıllardır -beton ekonomisi -beton ekonomisi diye saydıranların mantığı çöp tenekesini boyladı

4. Kiralar hala ucuz.300 bin liralık evi 1000 tl ye kiralıyordun.Şimdi o ev 1 milyon lira ve sen içinde 1500 tl ye oturmaya çalışıyorsun.Ev sahibi gerizekalı mı?

Elbetteki yatırdığı parayı amorti etme yoluna gidecek herkes gibi ev sahipleride.

Tüm dünya da olduğu gibi temel hesap orta gelir gurubunu bitirmekti.Tabi ülkemizdeki orta gelir gurubu dünyanın labaratuvarı olması hasebiyle en önce diz çöken gurup oldu.

Dünya yı yönetenlerin temel gayesi iklim krizi mottosuyla Dünya nın yok olmasının önüne geçilebilmesi için insan hareketliliğini azaltmayı planlıyorlar.Bunu korona ile evlerimize kapatarak 2 sene yaptılar.Şimdilerde enerji krizi ile yapıyorlar.Çip krizi,ticaret savaşları satın alma gücünün yerle bir olması ve hayat pahalılığı ile kusursuz işleyen bir planları var.Ve biz tüm hızıyla fakirleşmeye devam ediyoruz.

Bu hükümetin beton sevdası kendi cebini doldurduğu içindi.Yoksa kimsenin gayesi deprem riskine karşı vatandaşlarıma güvenli bir ortam hazırlayayım değildi.2008 ile tüm dünya daki kredi bolluğunu böylece heba ettiler.Ama bu sevda üst gelir gurubu için hala rant köşesi olmaya devam ettiği için marka konut yapımı son gaz devam ediyor.Orta gelir gurubunun bu hikayede bir yeri yok.

Sayın Kara Kemal sizde gizli hükümet aşığısınız sanırım

Kavala tutuklu kalmaya devam edecek

https://parafesor.net/kavala-tutuklu...cek-10-02-2022

Bir taraftan Rusya' yı bir taraftan da Cin' i control etmeye çalışıyor ama boşuna
    Cin şişeden çıktı

Japonya, ABD ve Güney Kore'den üçlü iş birliği mesajı

https://parafesor.net/japonya-abd-ve...aji-10-02-2022

7. Orta gelir grubunu bitirip bir üst gruba sıra gelmesini bekliyoruz biz fakirler olarak herkesin fakirleşmesi için elimizden geldiğince mücadeleye devam edeceğiz... diyormuş global palagiller
    En sonunda piramidin en üstündeki en küçük üçgendeki palagiller, herkesi ekonomik olarak köleleştirip tüm dünyayı yönetecek ülkelere bile gerek kalmıycak, siyaset bitecek
    Hamdım Piştim Yandım

8. Süleyman Demirel'in bir lafı vardı yumurta büyük delik küçük diye. 1960'lardan sonra hızla köyden kente göç oldu her yere gecekondu yapılmasına göz yumuldu. Hatta bir lider gecekondulara dokunmayın, sanayi tesisi yapın evler sonradan da yapılır demiş. Gecekondu sistemi köy kültürünün şehre gelmesine neden oldu bence. Geçen bizim siteye davul zurna ekibi kız almaya geldi, tabi millet gürültü var diye şikayet etmiş ilginç bir durum oldu.

Plansızlık kültürümüzde var zaten yabancı bir sözcük, son dönemde "Proje" günlük hayata girdi, bitmiş yapılara işlere proje denilerek yanlış kullanılıyor öte yandan.

Bir ara O.D.U.N. vardı gündemden düştü beni heyecanlandırmıştı çinkü Japonları kalkındıran Plan, Do, Study, and Act adımlarından oluşan Deming Cycle'a benziyordu.

Herşeyi kıamet kopmadan bir an önce yapalım diye bir çaba olabilir. Artunç Altındal 13. cumhurbaşkanı son cumhurbaşkanı olacak diyordu adam öldü.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •