Sayfa 443/1000 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Petroldeki 10 gunluk dusus %17'yi buldu.
    Sadece son 2 gunde %10'dan fazla dusmus.
    Ustune S-400 haberleriyle birlikte kurdaki geri cekilmeyi normal karsiliyorum.
    Brezilya realini inceledim.
    20 mayıs 4.10 tepe diyelim.
    Şuan 3.92. Fark 18 kuruş.
    Yüzdesel daha önemli. Yüzde 4,4 değerlenmiş.

TL’ye bakalım.
    Tepe 6.20 diyelim.
    5.82 şuan. 38 kuruş.
    Yüzdesel olarak. Yüzde 6,1 değerlenmiş.
    Brezilya’nın s400 ve rahip hikayesi YÖK.
    Bu hikayelerin etkileri yüzde 2-3.
    Geriye kalan etki petrol ve diğer küresel gelişmeler denirse katılırım.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sabah yazmıştım aynısı aynı fikirdeyim. Milleti yaktılar resmen. Adamlar dolar 12 olacak 15 olacak diye başlığı çakıyorlar birkaç saat içinde 100 bin izlenme. Gelsin reklamlar paralar. Yaktılar resmen milleti.
    Geçen bayramda da kur 5.80'di.15 gün sonra 6.80'e çıkmıştı.

3. 1 Haziran'dan itibaren prezervatif, parfüm, şarap, piyano gibi bir dizi Amerikan ürününe karşı gümrük vergilerini yüzde 25'e yükselten Çin, 'güvenilmez' diye nitelediği yabancı şirketleri, grupları ve bireyleri 'Çin şirketlerinin çıkarlarına zarar verdikleri' gerekçesiyle kara listeye alacağını da duyurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Petroldeki 10 gunluk dusus %17'yi buldu.
    Sadece son 2 gunde %10'dan fazla dusmus.
    Ustune S-400 haberleriyle birlikte kurdaki geri cekilmeyi normal karsiliyorum.
    Katılıyorum.
    Daha önce bu topiğe de yazdım. Enerji ithalatçı bir ülkede en önemli global pazar petrol.
    Değer kaybettikçe aynı anda yansımasa da ilerleyen zamanda etkili oluyor. Ama petrolde haftalık formasyon var ki, petolün geri çekilmesindeki bu acelenin global senkronizasyon amaçlı olduğunu düşünüyorum.
    Dünyanın en çok arzını yapan ülke global büyümenin tehlikeye düştüğü zamanlarda rakiplerini (en büyüğü venezüella) de kolay kontrol ederken malının rezil olmasını istemez...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçen bayramda da kur 5.80'di.15 gün sonra 6.80'e çıkmıştı.
    Damat çıraktı o zaman, Trump ise tuzak.
    O günden bu güne çok şey değişti.
    Damat dolar üzerine tez yaptı.
    Trump reis ile söz yaptı.

6. Zarardayim ama yinede dolar dusunce zarar etmis gibi hissetmiyorum bi ferahlama oldu bende 5.30 dan almadim 5 aylik stopajsiz vadeli yalanina kanip yuzde 25 ten verdik parayi simdide faizden aldigimizi geri veriyoruz 1lira dusse 40 bin zarar ederim napalim borsada 200 bin iceri gitmedik ya youtubeci alcaklarda etkili oldu biraz stoplossta koymicam 5.50 ye gitsin
    İsterse kafasina gore takilsin s400 den vazgecerlerse kur 5.30lara dondugunde damadin fotodan dart tahtasi yapip her tvye ciktiginda bi ok aticam

7. Bir kaç gündür düşmesinin nedeni S-400 falan değil. Tüm EM lerde aynı durum var. Açın bakın Zar Brl hepsi 2 gündür sağlam prim yaptı. Amerikada ciddi ciddi resesyon ve peşinden de faiz indirimi beklentisi var. Gümrük vergisi ve ticaret savaşı mevzuları da tüy dikti.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Boyle onemli zamanlar oncesi sert duzeltmeler iyi olur. Gostergeler hizlica sogur. Dolarin 12 ve 23 Hazirana hazirlandigini gormuyor musunuz. Bayram tatili suresince yatay takilir pek bir hareket olmaz zaten.

Sayfa 443/1000 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •