Sayfa 443/582 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Sayın Katti hissenin 2019 forumunda bile varsınız.Sabriniz ve azminiz bana da güç veriyor.
    Çok teşekkür ederim. İnşallah 3 haneleri beraber göreceğiz. İsdemir bana 10 km uzaklıkta. İnanın arsa yeniden değerleme yapsa özsermayesinden fazla ederi var. Şimdi yeni yapılacak liman ve biten fırınla nitelikli ve kaliteli ürün satacağız İnşallah.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. Günaydınlar
    Hrc son dönemde yine düşmüş, dün abd de de düşmüş,bakalım bugün ne olacak. Yatırım tavsiyesi değil ama şu pozisyonda bugün eksi kapamalı, bakalım yapacak mı nereyi takip ediyor… Ytd

3. ALINTI
    turkey imports %52 of its scrap needs from the European Union. things can get very crazy if european commisions suggestion to ban scrap metal exports come into effect. just imagine the chaos it would create all around. sellers and buyers would be very unhappy.

türkiye hurda ihtiyacının %52'sini Avrupa Birliği'nden ithal etmektedir. Avrupa komisyonlarının hurda metal ihracatını yasaklama önerisi yürürlüğe girerse işler çok çılgına dönebilir. sadece etrafta yaratacağı kaosu hayal edin. satıcılar ve alıcılar çok mutsuz olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Günaydınlar
    Hrc son dönemde yine düşmüş, dün abd de de düşmüş,bakalım bugün ne olacak. Yatırım tavsiyesi değil ama şu pozisyonda bugün eksi kapamalı, bakalım yapacak mı nereyi takip ediyor… Ytd

Tüm fiyatlar 400-600 $ bandına hızla döndü, marjlar 100-150 bandına indi, bu saatten sonra 400 e doğru inmemesini dilemekten başka yapabilecek bir şey yok. Dün reel piyasada yassı çelik kullanıcısı bir ahbabım ile sohbet etme imkanım oldu, işler son derece kötü, son ürün talebinde müşteri bazlı düşüşün yanında piyasada şirketlerin işletme sermayelerinin eridiğini bankalardan kredi çekiminin de imkansız hale geldiğini söyleyerek manzaranın ağır karanlık olduğunu anlattı. Bundan sonra aylık yanına uğrayarak sektörde nabız tutacağım.

Amerikan hrc fiyatı seyri, manzara Amerika böyle ise varın bizde ki hali siz düşünün işte

Az insan çok huzur

5.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Tüm fiyatlar 400-600 $ bandına hızla döndü, marjlar 100-150 bandına indi, bu saatten sonra 400 e doğru inmemesini dilemekten başka yapabilecek bir şey yok. Dün reel piyasada yassı çelik kullanıcısı bir ahbabım ile sohbet etme imkanım oldu, işler son derece kötü, son ürün talebinde müşteri bazlı düşüşün yanında piyasada şirketlerin işletme sermayelerinin eridiğini bankalardan kredi çekiminin de imkansız hale geldiğini söyleyerek manzaranın ağır karanlık olduğunu anlattı. Bundan sonra aylık yanına uğrayarak sektörde nabız tutacağım.

Amerikan hrc fiyatı seyri, manzara Amerika böyle ise varın bizde ki hali siz düşünün işte

Günaydın Sayın Ric, bizle de paylaşırsanız nabız yoklamanızı ara ara seviniriz.
    Evet, fiyattan sonra grafiği ben de inceledim, korkunç gözüküyor açıkçası ve sanki hiç dönmeyecek gibi... Geçmiş yılların grafiğine de bakarsak...

Ama dönmeme ihtimali de biraz hayatın olağan akışına aykırı gibi geliyor...

Yine de sektör için hükümetin bir önlem almayışına da pek anlam veremiyorum. Acaba ruslara taviz paketi içinde olan bir şey mi bu bilmiyorum...

İşin kötü tarafı, fiyatların global olması sebebi ile enflasyon fiyatlaması da yapamıyoruz... Zaten sorun bu da...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku

Teşekkürler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sasacılar da dalga geçiyor…Sosyal medya hesaplarımı 3 gğnlüğüne kapatıyorum 😎

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sasacılar da dalga geçiyor…Sosyal medya hesaplarımı 3 gğnlüğüne kapatıyorum ��
    Size de söyledim ikinci bir hesap açın EREGL hesabına bakmayın diye. Ben diğer hesapta KONTR SASA takılıyorum. EREGL kısmına bakmıyorum bile moral bozmamak için.

Madem demir çelik bedava konut fiyatları niye düşmüyor. Bütün dünyada enflasyon uçarken demir çelik fiyatı niye düşüyor? Yeni bir meteor mu bulundu çelik oradan mı çıkarılıyor.

Saçma sapan bir dönem altın nasıl sunî olarak düşük tutuluyorsa diğer metaller de baskılanıyor. Zamanı gelince de hiçbirini tutamazlar. Enflasyonist ortamda her şeyin baskılanması bir yere kadar. Yakın dönemde negatif petrol fiyatı gördük saçmalığın daniskası o yüzden şerbetliyiz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sayfa 443/582 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •