Sayfa 443/1069 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Faal olmayan şirket, borsaya KESİN DÖNEMEZ. Şirketin faal olması çok önemli bu arada.
    Sabah gazetecilik aklıma geldi onun için yazdım.
    Gazete satışta,tahta kapalı...
    Bende de ÇBSBO var,inşallah açılır,zararımızı kurtarırız...
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

2.  Alıntı Originally Posted by aslan54 Yazıyı Oku
    arkadaşlar ticaret sicil gazatesi çıkmış 8.11.2019 da temin edip sizinle paylaşacağım
    para verip alma ticaret sicil gazetesine ücretsiz üye olup orda bakarsın..

3. Gazete yayınlanan birşey yok henüz...

4. SORGULAMA SONUÇLARI
    Yayınlanmış Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi İlanları (0 adet)
    Müdürlük Sicil No Unvan

5.  Alıntı Originally Posted by aslan54 Yazıyı Oku
    31.10.2019 tarihinde alınan kararlar 08.11.2019 da tescil olmuş. 1 hafta 10 gün içerisinde ticaret sicil gazetesinde ilan olunacakmış. O zaman gazeteyi alabiliyormuşum.
    Evet. 31.10.2019 Olağanüstü Genel Kurul Kararları; 08.11.2019'da İTO kayıtlarına girdi. akant'ın da söylediği gibi Ali Eşref ÇAVUŞOĞLU ekrakta eski yönetici olarak geçtiği görülüyor. Şirket, Yaptığı işler ile ilgili olarak 1989 yılındaki İTO kayıtları ve 2007 yılında ki tadil müracaatı ile birlikte yeni faaliyet alanında da işler yapacağını kayıt altına aldırmış. Diğer konular ise; Yönetim Kurulu Seçimi, İç Yönergenin kabulü ile ilgili.

6. Türkiye’nin güçlü boyası olmak hedefi ile 1953 de İstanbul’da inşaat boyaları fabrikasının kuruluşu ile yola çıkan ÇBS boya, yıllar içinde üretim ve ticaret hacmi, ürün kalitesi ve çeşitliliği ile en güven duyulan boya markalarından biri olmuştur.
    ÇBS Boya ve Yapı Kimyasalları markası 2017 yılından bu yana, Onalt Group bünyesinde kurulan ÇBS Satış ve Pazarlama Ltd. ile başta Kuzey Kıbrıs ve tüm yurtdışı faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir.
    Katıldığımız İngiltere Birmingham Construction 2018, Almanya Köln Farbe 2019, Rusya Moskova Mosbuild 2019 ve Sırbistan Belgrad Sebbee 2019 fuarları ile ÇBS ve KKTC bayraklarını dalgalandırmış, gücünü tanıtmış, yurt dışı müşterileri ile buluşulmuştur ve buluşulmaya devam edecektir.
    ÇBS markası olarak; üstün ürün kalitesi ve ülkemiz şartlarına adapte edilmiş ürün performansları, ücretsiz yüzlerce renk seçenekleri, üstün hizmet anlayışı, hem satış hem de satış sonrası destekleriyle öncülük etmeye devam etmektedir.
    2018 yılından günümüze 1350 profesyonel boya ustası, 350 karar verici mimar ve mühendisler ile ürün eğitim seminerlerinde bir araya geldik ve gelmeye devam edeceğiz.
    Sürekli gelişim, kalite, yenilikçilik ve eğitim vazgeçilmez prensiplerimizdir. Bu prensipler ile yola çıkarak doğru ürünleri, doğru yerde ve doğru şekilde uygulanmasına destek vermeye devam ediyoruz. İnsanların yaşadıkları mekanlarına değer katmaya, çözümler üretmeye ve hayatlarına renk katmayı sürdüreceğiz.

ÇBS SATIŞ ve PAZARLAMA LTD.
    Bir ONALT GROUP iştirakidir.

7. bu organizasyonu çbs adına İstanbul da yapsalar ... neler olur neler...

8. neden kıbrıs ta yaptılar acaba ....

Sayfa 443/1069 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •