Sayfa 444/712 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by YushR Yazıyı Oku
    Sn sancaktar bu haberin hisseye etkisi olurmu sizce?teşşekkürler..
    Asıl beklenen haberin hazırlığı gibi anladım ben ama zaman konusunu kimse bilemez bu haberin tek başına hisse fiyatına bir etkisi olmasını beklemiyorum fakat yinede borsa işte kim neyi nasıl algılar bilinmez[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bu adamlarda fırıldak bitmez nedense borsa gündeme mama vermeyen patronlardan belli ki ama borsagündem de iyi yerden haber yakalaz ise manşet yapmaz gersini merak eden okusun anlasın bizde anlatsın

http://www.borsagundem.com/haber/ulk...ediyor/1259741

Yıldız Holding bünyesindeki borcu olan şirketler halka açık, çok sayıda küçük yatırımcısı bulunun Ülker Bisküvi'ye devrediliyor
    Polinas’ın halka arzı Borsa İstanbul’a takılınca Ülker yeni bir formülle halka açık olmayan şirketleri borsaya taşımaya başladı. Grup şirketi Besler Gıda, grubun halka açık şirketi Kerevitaş’a satılarak borsaya taşındı. KAP’a yapılan açıklamayla Ülker Bisküvi'nin International Biscuits Company hisselerinin tamamının satın alınması hususunda anlaşmaya varıldığı ortaya çıktı.
    BORCU OLAN ŞİRKET HALKA AÇIK ŞİRKETE DEVREDİLİYOR

Makina takım a.ş ve makina ticaret a.ş aslında aynı şirket.
    Kısa özetlemek gerekirse,makina takım ürettigi ürünü ,makina ticaret üzerinden satıyor.
    Yani bir nevi aracı,yani aynı şirket.
    Faruk süren zamanında 1 tl lik ürünü makina ticarete satar ticarette 5 tl ye satardı.
    Arada ki farkı ALLAH bilir ne oldugunu.
    Yani birleşmenin herhangi bir artı veya eksisi yok.

4. İlginç çok ilginç! Bakalım ne çıkacak altından?

devre kesti eşleşme şu anda 2.07

6.  Alıntı Originally Posted by Muhammedsaid Yazıyı Oku
    Eski ortak hoş heldin, faruk süren başkandan bu yana bir ben kaldım sen en son kızıp çıkmıştın [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. Bu arada borsagündem en itibarsız siyelerden birisidir. Gedik yatırımın borazanlığını yapar. Söylediği herşey yanlı ve asılsızdır. Kerevitaşı kötüledi kerevitaş çıktı! Gözde yi kötüledi hisse gidiyor? Ülkeri kötüledi dün rekor artış yaptı! Bunların ne bilgisi var ne başka birşeyi. Zaten şikayet ettik .

8.  Alıntı Originally Posted by Muhammedsaid Yazıyı Oku
    2,09

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

Sayfa 444/712 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz