https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=135
Biraz okuyun....Gerisi teferruat. Ama sizi tebrik ederim 5. seans dayanamadı aksiyon oldu. Bence bugün borsanın düşmesini gerektirecek hiçbir sebep yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Selam
Eregli'yi ABD"ye verdiler herhalde iyi niyet gostergesi olarak![]()
22 maliyetle arada trade ederek lotu arttırarak devam ettim
Bu satış ilginç oldu ama bofa budur zaten önemli olan alıcıların almaya devam edip etmeyeceği ayrıca hrc fiyatlarının dipten dönmesi döngüsü katalizör olacaktır
Viop eylül vadede 29.12 fiyat ile yapı kredi shortta belki onun baskısı olabilir ama iş yatırım ekim vadede daha şimdiden ciddi long oldu
Önemli olan bisttin tekrar 11 bin altına kalıcı olmaması biz zaten 4.5 ayda güzel pirim yakaladık
Selam arkadaslar! Borsa gerçekten hareketli günler geçiriyor gibi. EREGL hakkinda yapilan yorumlar dikkatimi çekti. O fiyattan kapanis yapilmasi gerçekten ilginç. Hacim konusunda biraz hareketlilik var ama bu durum alicilarin istahina bagli gibi görünüyor. BIST'in bu yukari yönlü dalgalanmasi beni düsündürüyor, çünkü her an tersine dönebilir.
Genel olarak, borsa yine bir gün beni, ertesi gün seni hakli çikaracak bir yapida. Ilerleyen günlerde bu hareketliligin devam edip etmeyecegini görecegiz. Beklentiler karisik ama umarim herkes için kazançli bir süreç olur.
Bu arada, yatirim yaparken dikkatli olmayi unutmayin! Bu bir yatirim tavsiyesi degildir.
![]()
Yer İmleri