Sayfa 445/497 ÝlkÝlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon
Arama sonucu : 3970 madde; 3,553 - 3,560 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

1.  Alýntý Originally Posted by Åžakir Yazýyý Oku
    Soda kulu dedik . 2 yillik takozdan cikti dedik. 15 gunde %10 12 arti yapti dedik . 2025 de peyderpey abd yatirimi devreye aliniyor dedik .

Hepsinden onemlisi 1 usd cöp fiyati dedik ordan bile tepki alamiyor herseye ragmen

Geldigimiz gibi gidiyoruz .herkese bol ÅŸans .

42 45 arası geri alimda kime ne peskes cekildi bu ortaya cikmadan yerler burayı. Tepki bile veremiyor
    Nereye yahu karpuz kesecektik daha [emoji23]

2.  Alýntý Originally Posted by D R A G O N Yazýyý Oku
    Nereye yahu karpuz kesecektik daha [emoji23]
    Þakir'e çay yok dedi tahtacý.. küller küllere derken..
    Ytd

3. Þaka bir yana bankalar yine Serenay Sarýkaya havasýnda. Yine ben yine ben yine ben dediler..
    Piyasanýn da içinden geçmeye devam ediyorlar..
    Ýnanilanlar gitmediði, yok artýk yükselmez dediklerinin gittiði ortam oldu.. yazýk. Ytd

4. "Son üç aylýk takas verilerine göre Citi 59,7 milyon lot, Deutsche Bank ise 17,06 milyon lot satýþ yaptý" diðer bir formda yazmýþlar oradan aktardým. Ýþ yatýrýmýn sitesine baktým yabancý takasý %12,8 düþmüþ. Yanlýþ hatýrlamýyorsam bu oran % 30 seviyeler civarýndaydý bir zamanlar
    Geçen gün yazdýðým Norveç varlýk fonunun 2023 hisse daðýlýmýný da buldum. 2023 yýlýnda fonda sise yatýrýmý 27,79 milyon USD miþ. 2024 yýlýnda 520 bin USD düþmüþ. Fonda bu kadar dramatik düþüþ baþka bir hisse de yok.
    https://x.com/FonTakip/status/188501...289740/photo/1

5. Arkadaslar , soda kulü 20 milyar dolar pazar. Ve kuresel lider oluyorum diyor . Camda zaten oyle macaristana 400 m euro gomdu daha gecen . Aralikda cinere 500 m usd verdi. Ivýr zývirlari soylemiyorum bile eldeki yerlere girmiyorum bile .

Bu durumda astor kadar piyasa degeri var . Brsn abd yatirimi yapti bunun kdr pd ye ulasti . Ivir zivir bir suru sirket bunun kdr degerli.

Sasa cokmus olmasina ragmen bundan %50 degerli .

Bu nasýl kuresel lider , bu nasil kasasi nakit dolu sirket . Beklentide var ama kipirdama yok , birilerine peskes cekiliyor geri alim vs isleri suan ki halleri . Dusundurucu

Oyuzden isim olmaz kolay gelsin . Hakkinizi aramazsanz daha cok gecirir bunlar diyim

6. Mgros bununla ayni . Mgros dedign nedir . Ic pazara donuk market. Bunda kac tane firin var ve herbiri nekdr . Moderinizasyon icin harcagi para ile mgros alir bu sirket. Sacma sapan isler , kar etmese ne olur ?? Kasasi dolu 20 milyar dolarlik pazarda kuresel liderim diyen sirket 3 milyar dolar olamaz. Cam pazarina girmiyorum bile .

7. Bu sirketin klasmani tuprastr ereglidir. Bunlar zarar etse ne olur etmese ne olur ki oyle bir durumda yok. Suan tupras bunun 2.5 katý degerli . Eregli bundan %70 degerli .

Is grubu elinde olmasina ragmen seffaf yonetim dedigimiz sirket bu halde.

Bunun kuresel liderligi hicbir sirketre yok. Turkiyede. 10 milyar dolar yatirim yapilan sirkete bak .

8. Gün içi yukarýda tutup bindirip akþama helva yapýyorlar. Ytd

Sayfa 445/497 ÝlkÝlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •