Sayfa 446/999 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Viop LVII

Kurtlar sofrası dikkatli olmazsan paranı alırlar....Şort asla bugün açmam ...stratejim.....hep long yönlü......
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 30-05-2024 saat: 11:33.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yan hisse/bıst100 grafiğini martta en zirvedeyken yayımlamıştım..ve yan hisseler için risk olduğunu ifade etmiştik..Netekim oradan %20 negatif getiri oldu.

Hissede olan için konuşmak zor.Ama şahsen pek yan hisselere bulaşmayan birisi olarak RASYO 2.60 a gelmeden bulaşmam.Yani endekse göre %20 daha negatif performans olmalı...Belki de oraya gelmez.Ama yan hisselere bulaşmayanlar için ORAYA GELİRSE güzel koşul olur.

Ekonomi-krediler küçülürken burada en büyük sıkıntıyı küçükler çeker.PATRON LİKİDİTE İÇİN hisse satar.vs..

Yeni bulaşacaklar için, ÇOKUYGUN RASYO olmadıkça, bence uygun değil.

3. gozada kara geçdiydik beğenmedik zarar geçtik

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    TÜRK=İŞ e göre
    Açlık sınırı 18.699
    Yoksulluk 61.788

5. akbnk toparlarsa long acacagım endekste

6. 50 kademe ile verdim hepsini bu oyun guzel.

Mark Mobius, Çin hisselerinden uzak durmaları yönünde nisan ayında yatırımcılara yaptığı çağrısı tersine çevirdi.
    Mark Mobius, Çin hisselerinde yaşanan son toparlanmanın güven sinyali verdiğini savundu.

Mobius Capital Partners LLP'nin kurucu ortağı Mark Mobius, Çin hükümetinin emlak sektörünü desteklemek için aldığı tedbirleri "tünelin ucundaki ışık" olarak tanımladı ve "Yatırım yaparken, üzerinize gelen hızlı bir trenin önüne çıkmak istemezsiniz. Bu yüzden kenara çekilir ve trenin geçmesine, piyasanın hızla düşmesine izin verirsiniz. Dibe ulaştığında, o zaman bakmaya başlayabilirsiniz. Şimdi iyileşmeye bakmaya başlamanın tam zamanı" diye konuştu.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CAUTİ,buradaki yorumlarımızı hemen mesaj olarak yazmış.TOTAL PASTADA short ağırlıklı...

Neyse cauti içinde burası münbit bir zemin.

Takip ediyorum..zirve 9500 olur demişti..ama neyse bu piyasada yanılmayan var mı ki?
    Yahu abka, hemşom sidomaya kızıyorum bazen sana çok takılıyor diye...ama haksız da değil galiba.

Ulan, bu başlığa arada bir uğruyorum...takas satış ağırlıklı gibi en enbesil adamın bile sahip olduğu bilgiyi argümanımı kuvvetlendirmek için yazmışım, bunu bile burada biz yazdık, gördü o da yazdı diyorsun?

Bir kere beni 10-15 yıldır tanırsın, ben burnu yere düşse eğilip alacak adam değilim...değil sıradan birinin görüşünü, piyasayada üstadı azam olarak bilinen adamlardan bile etkilenmem.

Bazı sıkıntıların var, bunu zaten biliyoruz. Ama zeki olmakla övünüyorsun hep(doğru yanlış yorum yapmayayım), kuş kadar beyni olan benim bu şekilde etkilenip bir şey yazmayacağımı bilir. Kuş kadar beynin olmadığı izlenimi verme bence!

Son söz: Çok kişi takip ediyorsun. Herkes bir şey sıçıyor, doğru ya da yanlış. Her boka konup, burnunu sokma, fazla karıştırma. Bir faydası yok, kimin ne yazdığüını boşver, kendi yazdıklarına ve işine odaklan.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 446/999 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •