Sayfa 447/497 İlkİlk ... 347397437445446447448449457 ... SonSon
Arama sonucu : 3974 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Alçak sürünmeyi geçtik, işkence kısımlarına başladık bilanço yaklaştıkça. Ve tabi sonrasında da muamma.
    Ayın 28 çekmesi de ah o muallayi sandala atıp şeklinde ekstra işkence vadeli sebepli.. ytd

20 günlük kırılmış 50 günlük kırılmış fibo 50 seviyesine gelmiş hala temel analiz kasan buralardan alım yapan var.paranızı çöpe atmayın.

buradan dönmez ise 30,xx kesin gelir.bütün kağıtlar geberik hisse özelinde ekstra bir şey yok.hazır faizler yüksek iken buraya ekleme yapacağınıza koyun parayı faize kafa rahat olsun.düşerken değil çıkarken girersiniz.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    20 günlük kırılmış 50 günlük kırılmış fibo 50 seviyesine gelmiş hala temel analiz kasan buralardan alım yapan var.paranızı çöpe atmayın.

buradan dönmez ise 30,xx kesin gelir.bütün kağıtlar geberik hisse özelinde ekstra bir şey yok.hazır faizler yüksek iken buraya ekleme yapacağınıza koyun parayı faize kafa rahat olsun.düşerken değil çıkarken girersiniz.YTD
    Afferim sana zeka küpü , sen bildiklerini unutalı cok oldu . 2.5 usd de cikmassin , 1.5 usd de cikip faize girmemissin 95 cent den cikip faizler duserken faize girecekmis. 🤣🤣🤣

Cok guldum sana . 30 xx degil 32.64 olsa kagit bulundugu ort endeksin 6000 seviyesindeki ort denk . Heee 30. Xx olursa 70 cent olur artik . Pandemi dibi 60 cent . Pandemi dibi endek 13 usd suan 26 usd . Suan bizim olmamz gerekn yer 1.20 usd ölüsü

Vay zeka küpü vayy . Sen oyle yap aklinida kendine sakla hadi bakalım

4. Ben gireli 15 gun oldu olmadi . Burdakiler kazanacak . Kagidin hikayesi belli . Buyuk bir olay oluyor ki aylardir basiyorlar . Ben 1.11 usd de cikarim . Ay icinde ama kagit 220 ile 270 tl arasini gorecektir 2027 de . Alintilarsinz ileride .

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    O kısmı bilemem ama gördüğüm diğer birşeyi de aktarabilirim. Hisse 2-2.50 dolar aralığı zirvesini gördüğü yerler fakat aynı tarihe baktığımızda bu rakam 36 ila 48 aralığına denk geliyor. 2023 Ocak Şubat ve Mart)
    Kaldı ki yine aynı tarihte dolar bazlı hacimde oldukça yüksek.
    Nisan 2023 den sonra bir daha 2 doları görmemesine rağmen TL bazlı 48 ila 56 aralığında epey bir yatay yapmış ama dolar bazlı vecehat. Buralara kadar geldik azalan hacimle. Sadece TL bazlı 55 liralarda biraz hacim yüksek kalmış ama 2-2.5 dolardaki hacim kadar değil.. ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu kısmı daha önce de yazmıştım. Şimdi biraz daha rakamlar değişti tabi.
    2-2.5 dolarda yani 36-48 aralığında sattılarsa şuanda 1 dolar 36 lira yapıyor. Aradaki 1.5 dolarlik kar bu zamana kadar TL faiz ile nasıl bir para yapıyor hesap etmek zor olmasa gerek.
    48 ila 56 arasındaki dolar bazlı kısım ise hacimin cilizlamaya başladığı ve dolar bazlı piyasaya yedirilen kısım olsa gerek..
    Yanlışım olmasın yineliyim. Ytd
    Elbette bilmediğimiz bir başka kısım ise şuanda 2 dolar 36 liradan sattıklarını 1 dolar 36 dan alıyorlar mı? Rakamlar birebir ortusmesede buna yakın oldugundan anlaşılması kolay olsun diye yazdım.
    Yine burada devreye mevduat faizleri giriyor kanımca bu paralar hala faizde mıdır?
    Sonuçta faizlerin ne olacağını bilebilen, elinde bir bankası olan sektorun ne olacagini bilen veya kestirebilen, keza elindeki emtiasi ile piyasa yapiciligi olan bir yönetim kadrosunun ne zaman veya hangi zaman dilimde nasıl hamle yapacaginj kestirmeleri çokta zor olmasa gerek.
    Takaslardan da bunu anlamak oldukça zor, bize ne göstermek istiyorlarsa biz onu görürüz arka bahçe bambaşkadir.. ytd..
    Ha bu yazdıklarımdan bir anlam çıkmasın şöyle de bir durum var madem dolar bazlı yazdım, dolar bazlı da ekliyim. İlk zirvesi olan 1.15 doları 2011 tarihinde görmüş yaklaşık 10 yıl boyunca 40 yaklaşık 45 cent ila 1.15 dolar aralığında geçirmiş! Ne zamana kadar birleşmeye kadar hadi pandemiyi de ilave edersek 6 liralardan 3.37 ye düşüşü sonrası 47 centten 2.5 dolara bir zahmet birlesmeninde ivmesi ile görmüş. Aradan 15 sene geçmiş 2011 deki zirvesi olan ve 15 yıl aynı bantta birlesmesiz olduğu banta geri dönmüş.
    Hikayede kırmızı başlıklı kız elmayı ayvayı yemiş, oburude hani bana demiş..
    İyi uykular.. sonra bir bakmisiz sabah olmuş vay ne ne rüyaydı şaka gibi ama değil maalesef.. ytd
    Bilanço ya 1 kala.. ytd.

6. Hisse 2.5 dolar değilde 4 dolari gorseydi? Görebilir miydi? O zamanda 4 dolarda mı satmamissin denilirdi. Bu işler öyle olmuyor maalesef.. içinde olmayınca iskembeden sallayani çok olur..
    Ne demişti kirmanco bu fiyatları haketmiyor 4 misli olmalı demişti. Oldu mu oldu. Gerek cent gerekse TL bazlı söylediği tarihten itibaren. Ama tekrar düştü.
    Sahol ile kıyaslayan mı dersin başka şeyle mı dersin, banka mı dersin. Kiyaslananlari izah ettim daha önce dolar bazlı geçmiş zirvelerine gelmeyenler var diye.. bu endekste tek itne var o da bende var sokullunun pasasi.. 😊 Ytd

7. Daha önce yazdığım 2-2.5 dolar arası TL bazlı fiyatları yukarıya alintiladim. Ytd

kısa bir özet geçelim hisse yıllar yılı 0,65-1.20 dolar seviyesinde gitti geldi.sörfçüler giibi 70 centten alıp 1 dolar üzeri satabilen yıllar boyu dolar bazlı %50 sini cebe attı uzun vade bekleyen dolarda beklemiş gibi oldu alınan riskleri ve tr koşullarını göz önüne alınca bekleyen kazanamadı.sonra birleşme hikayesi çıktı 4 dolar hedef verildi.pandemi çıkınca hepsi gibi 3 tl lere düştü oradan hepsi gibi kalktı gitti max zirvesi 2 küsr dolarları gördü arada bi kur korumalıdan darbe yedi.geldiğimiz yer 1 dolar.

yapılan yatırım kararları dün alınmadı geri alımlar dün başlamadı birleşme olalı 4 yıl oldu herhalde.arşimed gibi evreka evraka deyip şişe diye bir şirket varmış yatırımları çok büyükmüş ederi 4 dolar olacakmış falan demek......

sonuçta bana göre de bu şirketin ederii şu an 4 dolar.bunu havalar iyiyken yapmalıydı yapamadı.şu an fırtınalı havada şişeden böyle bir hamle beklemek polyannacılık olur.

endeksten bağımsız gitmedi gitmeyecek endeksin düzelmesi lazım.endeksin düzelmesi için kısa vadede rusya savaşının bitmesi bir kamçı olabilir.

öte yandan tusiad gözaltıları devamında şimşekin bir gecede görevden affını istemesi halinde şişe 1 dolar olsun da satayım diye aylarca ağlatır yatırımcıyı.

iş holding hikayesi de itici güç olur endeksten bağımsız gider belki o zaman ama fırtınalı havada bir yere kadar.

tüm bunları gözönüne aldığımızda yabancı gelecek endeks gidecek bu da gidecek ama kimse zamanını bilemez belki yarın belki yarından da yakın...

ancak piyasada para çok azaldı herkes mal alırken çok daha fazla dikkatli.aynı şey hisse piyasasında da geçerli.yeni bir hisse alacak olsa kimse getiri potansiyeli olmayan geçmişte de çok kazandırmamış bir hisseye talip olmaz.şişe alacağıma 10 tane şirket sayarım hava iyi olunca daha çok kazandıracak...

malım var endeks güzel tepki verdi ancak bu vermedi verse idi satacaktım bugun.enteresan şekilde yuklü oldugum başka bir hissede %2-3 yukarı yazdıktan sonra %1 bile yapmadı hisse.bu ne demek yazılanları goruyorlar 5-10 bin lotun bile peşine düşürüyor kansız tahtacılar.

neyse isteyen buradan malların isteyen 3 ay sonra gelir mallanır.teknik olarak 50-20 haftalığın üzerine atmadan al sinyali gelmez.ben tekniği beklerim buradan almak ''bu çok düştü '' biraz ekleyeyim psikolojisinden başka birşey değil.dibin dibi var.

teknosayı 29 dan aldım yarısını 40 tan sattım diğer yarısının son sattığım parçası 31 lira idi.şimdi 24 ü gördü.30 da iken çok düştü diyordum ekleyeyim biraz diyordu içgüdüler ama alsaydık % 20 zarar yazacaktı 1 haftada?

bazen kol kesmeyi bilmek lazım anaparadan zarara girdin mi yıllarca beklersiniz.bu şahsi fikrim isteyen yoğurdu istediği gibi yer...

Sayfa 447/497 İlkİlk ... 347397437445446447448449457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •