Sayfa 448/1252 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    İtalyadan Döndünüzmü Sayın Ahme?
    Herşeyin Sanki Çözümü Faiz Diyen Kesime Ne Diyorsunuz.
    Döndüm çoktan arnavutluk a gideceğim birde.

Reel sektör kötü faiz artarsa anca dolara alım fırsatı verecektir.

2. 06 Ağustos Pazartesi 18:31 TRUMP: İRAN AKTİVİTELERİNDEN VAZGEÇMEYENLER SONUÇLARINA KATLANIR - BN

06 Ağustos Pazartesi 18:30 ABD BAŞKANI TRUMP: İRAN'A YAPTIRIMLAR 5 KASIM'DA PETROL İLE DEVAM EDECEK - BN

bu haberden sonra hareketlendi, hızlandı sanırım...

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    hiç üzülme bence keyfine bak.
    acıma, duygunu yitir
    hatada ısrarın sonucu bu
    ama senin hatan değil
    Haklısın dostum asla faiz arttırmazlar diye elime geçen her parayla dolar aldım 800 k dolar yaptım yaklaşık 800 bin tl kazandım ama yazık bu ülkeye 4.20 den aldım 5.24 oldu ama mutsuzum ...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sanırım haftaya dolarda 6 yı göreceğiz ne dersiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Tam da buna katılıyorum. Niyeti iyi olan bir ekonomi yönetimi bunu yapar , hatta çok daha önceden yapardı. Enflasyonun sebebi faizdir diye piyasayla kördöğüşü inatlaşırken %10 faizin bile üzerine basmaya çalışırken ,al işte noldu , piyasa sana %20yi okuttu mu okuttu .

Yalnız birşeyi söylemeden edemeyeceğim , bugün dolaresin 6cent düşmesi ve piyasanın gümbür gümbür yükselişi hoşuma gitmedi, zannediliyor ki piyasa faiz artışını fiyatlıyor. Piyasa haftasonu haberi almıştır ve adamı ters köşe yapmayı sever. Yarın bir bakmışsınız aynı seviyede devam ediyoruz veya göstermelik bir 25 baz haberi gelir , dolar soluğu 5te borsa da 89k da alır. Önden yükleme beklerken arkadan geçirivermişler . Yarın niyet belli olacak , aklı varsa 200 baz puan altında yapmaz , dümeni eline alır . Çok net söylüyorum 100-125 puan piyasayı kesmez , anca dolaresi biraz nefeslendirir sonra yeni artış daha ister. Dün bahsettim back to the 1990a gerek yok .
    Önden yüklemeli yapıp toparlaması için bir şansı vardı , onu da 24 temmuzda yapmadı maalesef . Yapmazsa dolar 5 olur demiştim 5'i de geçti mi geçti. Arkadan yükletir artık.

Şimdi 300 mü 400 mü baz yapsak tartışıyoruz. Peki yapısal reform duyan oldu mu? 100 günlük program Çayda Çıra. Geçiniz. Zaman kazanma şansı var mı? artık o da kalmadı görünüyor . Niyet iyi mi kötü mü?

Bu saatten sonra ekonomik olarak yapılabilecek ne var? 500 baz yapsa da 2 ay götürür sonra ? Back to the 1990a gerek yoktu ama gidişat bu. Ya da IMF. Reis+Damat yapar mı yapmaz.

Siyasi olarak yapılabilecekler :

1) Papazı sadık
    2) Arka kapıdan İran'a ambargoya destek
    3) S400 iptal
    4) İran'a savaşa dolaylı/dolaysız direkt/endirek destek

Geçmiş olsun , 16 senelik karnenin reel özeti maalesef kucaktaki bomba . Bu ülke hepimizin ama kulağımızın arkası kaldı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Merkez bankası rom u 45 den 40 düşürünce piyasaya müdahale edince 2.2 milyar dolar. Çok ters etki yaptı yabancılar bu ülkede asla faiz artmaz diye dolar aldı. Şahsi görüşümdür

7.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Merkez bankası rom u 45 den 40 düşürünce piyasaya müdahale edince 2.2 milyar dolar. Çok ters etki yaptı yabancılar bu ülkede asla faiz artmaz diye dolar aldı. Şahsi görüşümdür

Yastık altına göz dikme muhabbeti de cabası...O da çok talihsiz bir açıklama...O kadar aciz ve zayıfız demek bu...

8. arkadaşlar merhaba,

yahu yok öyle birşey olmaz yorumları hariç olaraktan, olası bir çok kötü senaryoda banka kasalarındaki varlıklara (döviz altın vb.) erişimde sorun olurmu?

örneğin geçmişte yunanistan da olan banka hesaplarındaki kısıtlamalarda, banka kasalarındaki varlıklara erişimde de kısıtlama oldu mu. sizin görüşleriniz nelerdir.

yani asıl soru, benjamin için yastık altı mı, banka kasası mı. (dth seçenek dışı)

Sayfa 448/1252 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •