Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Biri diyordu emekliler icin, " verelim de, Yunanistan gibi mi olalim !"
Hey gidi gunler hey.
Butun ustun zekalilar (!) bizde.
''TÜRKİYE HEM PARASAL HEM DE ENTELLEKTÜEL SERMAYESİNİ KAYBEDİYOR.
Gayrimenkuller hariç toplam varlığı 1 milyon dolar ve üzerinde olan zengin vatandaşlarını en çok kaybeden ülkeler sıralamasında 5.nci sırada Türkiye geliyor. 2016 yılında 6.000 zengin Türk vatandaşı ülkesini değiştirdi. İlk iki sırada Fransa ve Çin var, biz hemen Hindistan'dan sonra geliyoruz. Zenginlerin en çok yaşamayı tercih ettiği ülke ise Avustralya. Sanırım son yıllarda yaşadığımız kültürel ve ekonomik yıpranmayı en iyi anlatan göstergelerden birisi bu. Biliyorsunuz hükümet 1 milyon dolar yatırım yapana Türk vatandaşlığı vereceğini açıklamıştı. Görünüşe göre değil para verip Türk vatandaşlığı alanlar olması, varolan zengin vatandaşlarımızı da hızla kaybediyoruz. Daha da acısı ülkeyi terk edenlerin neredeyse tamamının evrensel bir eğitim ve kültüre sahip yani Dünyanın her yerinde yaşayıp çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip Türkler olması. Türkiye yalnızca parasal sermayesini değil entellektüel sermaye gücünü de kaybediyor. Önümüzdeki günlerde dış politikada, ekonomide veya gayrimenkul piyasasında neler olacağını merak ediyorsanız bu göstergeyi hatırlamakta fayda var.''
Ben demiyorum, Kurumsal Emlakçılara seminerler veren Kürşat Tuncel diyor .
https://www.facebook.com/kursat.tunc...1-_HV4&fref=nf
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bugun yine dokturmus; 'Hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik' diyor.
Sanki Zarrab'in onune yatan bizdik.
RIP, Turkey’s housing bubble has deflated
http://www.paraanaliz.com/intelligen...bble-deflated/
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ben sabiha gökçenin daha iyi durumda olduğunu düşünmüştüm
"* On yılı geride bırakan ISG henüz kârlılığa adım atmış değil. Devlet fonunun sahip olduğu MAHB, bu açıdan hisse satışına sıcak bakıyor. Ancak yönetim hissesi vermek istemiyor.
İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı satılık. Ama öyle tamamı falan değil. Sadece yüzde 30’u satılık. Peki gerisi? Şimdilik satılık değil. Yani gidip yüzde 30 için parayı yatıracaksınız. Yakayı kaptıracaksınız. Sonrası meçhul... Üstelik hâlâ inşaatı süren ikinci pist var. Ne zaman biter, planlanan zamanda bitmez. Bitse de biter bitmez şu anda kullanılan pistin bakıma alınması gerekir. Yani daha uzun süreler havalimanındaki uçuş trafiğini arttırmak mümkün değil... Slotlara yeni slotlar eklenecek. Eeee peki parayı yatıran nereden kazanacak? Uçuş trafiği artmayınca yolcu da artmayacak. Gelir neredeyse sabit kalacak. Zamanında çevresinde yeterince kamulaştırma yapılmayan havalimanı kendi kabında, dar alanda paslaşmalarla yoluna devam edecek.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ugur-cebeci/thy-lufthansayi-solladi-40565024"
Yer İmleri