Sayfa 448/1000 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Bana göre doların kısa orta vade tepesi 8.50 ...Akşama kadar gerekli yerlerle toplantı konferans vb yapılır bu arada düşük maliyetli dolarlarda millete kitlenir , fx ve viop da da millet biçildiğine göre yarın herşey normalleşmeye başlar...Borsada da tabandan mallanmış olurlar..Sonbahardan önce 8.5 üzeri ben beklemiyorum...

Burada kayıtta dursun

2. derler

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Reza Zarrabın Halkbank aracılığı ile kara para akladığı zamanlar Şahap Bey Halkbankta genel müdür yardımcısıymış , Abd ye nispet yapar gibi bu hareketi yaparsan affetmezler...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bana göre doların kısa orta vade tepesi 8.50 ...Akşama kadar gerekli yerlerle toplantı konferans vb yapılır bu arada düşük maliyetli dolarlarda millete kitlenir , fx ve viop da da millet biçildiğine göre yarın herşey normalleşmeye başlar...Borsada da tabandan mallanmış olurlar..Sonbahardan önce 8.5 üzeri ben beklemiyorum...

Burada kayıtta dursun
    Bir saat içinde çok şeyin değiştiği bir ülkede yaşadığımızı unutmayın derim.
    Ülkemiz açısından haklı çıkmanızı dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Burada kayıtta dursun
    Nisan toplantısında hatta daha öncesinde 300 civarı bir faiz indirimi gelirse çok farklı olabilir.

5. Bir degerli arkadasta face de bir resim paylaşmış
    Şöyle :
    Dr Haydar Dümen ekonomi bakanı olmuş
    ve "bu saatten sonra zevk almaya bakın "
    şeklinde mülakat veriyor , katılıyorum şahsen.

Glp den ne kadar kullanılmış

Tl swap faizleri 100u gecmis

Tokyo piyasasında tavan yapan dolara londra ve newyork seanslarında destek gelmedi...

İsterse faizler %100 olsun adam 1 günde %10 vurgun yaparsa o faiz hiçbirşey yapamaz...

Bence yarın dolar yavaş yavaş gevşemeye başlar....

Sayfa 448/1000 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •