Sayfa 45/187 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 353 - 360 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. geçmişte örnekleri çok.
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

2.  Alıntı Originally Posted by isipsiz Yazıyı Oku
    geçmişte örnekleri çok.
    O'nu sordum tek bir ornek verseniz.

3. Şahsen spk nın çok da adil bir kurum olduğunu düşünmüyorum.

Hatta geçmişte kurum başkanlarıyla alakalı bedelsiz/bedelli için rüşvet dedikoduları bile çıkmıştı. Başvuruları belli bir sıraya göre almadıkları için her türlü alavere dalavere dönüyor. Geçmişte 1-2 ay içinde sonuçlanan başvurular olduğu gibi yılı geçen sonuçlanmayan başvurularda oluyor maalesef bu konuda hiç şeffaf değiller.

Allah bilir evrak eksik bugün git yarın gel, ötekine hemen hallederiz abi mevzuu böylede saçma işler.

Bu işi takvimi bağlamaları şart, her şey şeffaf olmalı. Başvuru yapan süre verilmeli eksik falan tamamlamadıysa bu süre içinde red edilmeli.

Yoksa kişisel menfaatler öne çıkıyor maalesef. Hep kafada soru işaretleri...

4. Hatırladığım kadarıyla yine aksanın bir önceki bölünmesi olması lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by isipsiz Yazıyı Oku
    Şahsen spk nın çok da adil bir kurum olduğunu düşünmüyorum.

Hatta geçmişte kurum başkanlarıyla alakalı bedelsiz/bedelli için rüşvet dedikoduları bile çıkmıştı. Başvuruları belli bir sıraya göre almadıkları için her türlü alavere dalavere dönüyor. Geçmişte 1-2 ay içinde sonuçlanan başvurular olduğu gibi yılı geçen sonuçlanmayan başvurularda oluyor maalesef bu konuda hiç şeffaf değiller.

Allah bilir evrak eksik bugün git yarın gel, ötekine hemen hallederiz abi mevzuu böylede saçma işler.

Bu işi takvimi bağlamaları şart, her şey şeffaf olmalı. Başvuru yapan süre verilmeli eksik falan tamamlamadıysa bu süre içinde red edilmeli.

Yoksa kişisel menfaatler öne çıkıyor maalesef. Hep kafada soru işaretleri...
    Bu konuda sizinle hem fikirim.

Ancak ben AKSA ozelinde, aciklanmis olan Bedelsiz Orani'ni dusurebilirler ihtimali icin yazdim.

Sirketlerin yapacagi her turlu aciklama kurallara baglanmistir.

Eger bu kurallara uygun evrakta bir eksik varsa, bunu ister, ancak Bedelsiz aciklama yapildigi gun ister.

Aradan bu kadar sure gectikten sonra, siz o donemde su su evraki koymamissiniz diyemez.

Bedelsiz karari aciklandigi gun ku hisse fiyati ile bugun gelinen fiyat cok farkli, bu kadar fiyat farkini odeyen tum yatirimcilari cok kotu etkiler bu durum.

Ben buna ihtimal vermiyorum.

6. umarım dediğiniz gibi olur sorunsuz bir şekilde bu iş biter.

sıkıntılı bir süreç gübre de ki olay, ortada.

7. AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by isipsiz Yazıyı Oku
    Hatırladığım kadarıyla yine aksanın bir önceki bölünmesi olması lazım.
    Doğru hatırlıyorsunuz. SPK 10 Ocak 2020 tarihli kararında başvurulan 370 milyon sermayeye ulaşma talebinin 323,75 milyonuna onay vermişti,bu seferki artış miktarı oran olarakta rakam olarakta o gün tamamına onay verilmeyen miktardan yüksek.Umarım bu seferde böyle bir şey yapmaz.
    .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Doğru hatırlıyorsunuz. SPK 10 Ocak 2020 tarihli kararında başvurulan 370 milyon sermayeye ulaşma talebinin 323,75 milyonuna onay vermişti.
    Bu cok farkli bir konu.

Sayfa 45/187 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •