Sayfa 45/1069 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 353 - 360 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bir otuzda benden olsun belki değerleme raporlarına yangın şirketlerini eklerler

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek hiç bir saniyesini hükmedemediğimiz bir borsa için 31 Ekim'de yazılarak Kasım ayına beklemek ne kadar mantıklı olduğu bilinmez ama; şimdiye kadar Çavuşoğlu'nun verdiği sözlerinin hiç birini yerine getirmedi.Biz burada Kasıma beklemek ya da al benden de bir otuz gün diyerek hiç bir şey olmayacağını biliyoruz. Yine de ortada elle tutulur hiç birşey yok.
    Forumun eskileri forumdakilerini bilirler. Kimler geldi kimler geçti.
    Hey gidi günler hey.

2.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Gelecek hiç bir saniyesini hükmedemediğimiz bir borsa için 31 Ekim'de yazılarak Kasım ayına beklemek ne kadar mantıklı olduğu bilinmez ama; şimdiye kadar Çavuşoğlu'nun verdiği sözlerinin hiç birini yerine getirmedi.Biz burada Kasıma beklemek ya da al benden de bir otuz gün diyerek hiç bir şey olmayacağını biliyoruz. Yine de ortada elle tutulur hiç birşey yok.
    Hey gidi günler hey.
    Forumda 6 yıl önce yazılanlarla 6yıl sonra yazılacalar arasında pek fark olmaz. Tek fark borsa dışında olmamız

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Hey gidi günler hey.
    olsun be garibanca bak sende merakı ediyorsun maksat yeşillik olsun takılalım böyle

4. (2) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıkların payları için ayrılma hakkı kullanım fiyatı
    ile bu fiyatın adil ve makul olduğunun tespiti amacıyla Kurulun ilgili düzenlemelerine göre
    hazırlanacak değerleme raporu, önemli nitelikteki işlemin görüşüleceği genel kurul toplantısı
    gündemi ile birlikte açıklanır

5. Bilmediğiniz veya merak ettiğiniz konular varsa arkadaşlar bildiğim belge ve tecrübelerimi sizlerle paylaşa bilirim arşivim oldukça dolu sizede banada yeter yardımcı olabilirsem ne mutlu bana 28 yıldır uğraşıyorum artık hasat zamanı

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bilmediğiniz veya merak ettiğiniz konular varsa arkadaşlar bildiğim belge ve tecrübelerimi sizlerle paylaşa bilirim arşivim oldukça dolu sizede banada yeter yardımcı olabilirsem ne mutlu bana 28 yıldır uğraşıyorum artık hasat zamanı
    eskiyim diyorsun rabakları santralleri karaköyde tezgah üstünde alıp sattım diyorsun.peki kısa ve öz print aş sence döner mi borsaya veya şirket hisselerini geri toplarmı sence bende az buçuk uğraşırım ama olmayınca olmuyor bir türlü hasat yapamıyorum umarım şanşım döner ama önce printaşın dönmesi gerek benim için .üstat bilgi paylaşırsan bahtiyar oluruz.
    Son düzenleme : akant2017; 02-11-2018 saat: 23:58. Sebep: yanlış çümle

7. Döner spk bist arasında bürokrasinin yavaş işlemesi uzman ların konuya kayıtsız kalması veya ayrıcalık yapılması ben umutluyum sermaye piyasaları kongresin de bist spk başkanları ile görüşmem bile etkili olmadı ama eksik olan birşey var konu yazılar gönderdim sorun spk ya göre bistte bist bana göre çbs printaşın ortağı

Sayfa 45/1069 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •