Originally Posted by kerem34 800 k dolardayım ama ülkem için üzülüyorum. Yazık oldu hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by TOPRAK-SERDAR hiç üzülme bence keyfine bak. acıma, duygunu yitir hatada ısrarın sonucu bu ama senin hatan değil Reis, "Acırsan acınacak hale gelirsin" diyordu. Bu nedenle acımak yok.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - - Winter is coming...
dolar mesaiye devam ediyor maşallah çok çalışkan 5.2869 gördü
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Originally Posted by kerem34 Yarın 5.50 olur mu ne dersiniz hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by kerem34 Yarın5.50 olursa 800 k satmayı düşünüyorum hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi El koymasınlar da parana bir kararla...
Originally Posted by TOPRAK-SERDAR dolar mesaiye devam ediyor maşallah çok çalışkan 5.2869 gördü Hedef büyük durmak yok aman..
Originally Posted by EREGLTUPRS El koymasınlar da parana bir kararla... Valla el koyarsa reis başkana helal olsun derim... 6 okka derim
Tamamen yanlış anlamışsın o lafı.. Originally Posted by ekfuture Reis, "Acırsan acınacak hale gelirsin" diyordu. Bu nedenle acımak yok. Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by human01 yarını bilmemde bugün olursa şaşırmam......doları bozan kafama....... hepimiz humanız hata yapabiliriz kafanı takma bende kokuyu aldım ama anca yüzde 10 aldık
Dolar 5.2881 hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri