Sayfa 450/1003 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bugün apsd 23887

Pastada diğer 523 Long 117319 şort burasıda fena sayılmaz.
    Martta bu pastanın aynısı ile taban taban taban yedik.

He fark şu, martta sinyal gelmişti her şey satta idi. Şu an çok güçlü devam ediyor ama BELLI OLMAZ

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ford gölcük fabrikayı kapamış..

Çip

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İyi ki petkim muhabbeti yaptık...2 satte %2,5 prim yaptı..ptesi sabah bilanço var, birileri haber almış olabilir.
    Ya da bilanço öncesi mal sahibi yaptılar Hayırlısı bakalım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    HSBC'nin elbette yerli KY müşterileri de var ama oldukça sınırlı ve hacimleri az. HSBC'nin aynı zamanda yurtdışı satış masası var. FIX üzerinden emir kabul ediyorlar ve HSBC'nin global aracılık ağındaki müşterilere hizmet ediyorlar. Fakat global saklama hizmetini Türkiye'de vermiyor. Bu nedenle HSBC'den alınanlar takas zamanı Citi'ye veya Deutche'ye virmanlanıyor. Özellikle yüksek hacimli işlemlerde hep bu masadan şüphelenmelisiniz. Yoksa tek tük alımlar elbette yerliler olabilir.

Bu arada aynısı İş Yatırım için de geçerli. Onun da Yurtdışı Satış masası var fakat nedense bu satışları İş Bankası kanalına yordum. Hissi kablel vuku diyelim, o yüzden kesin değil ama büyük ihtimalle dedim.
    Evet, birz tecrübe işi bu işler...mesela ak yatırım, yerlinin hası..ama ak yatırımdan yapılan büyük ve net alımlar %90 yabancıya aittir..hatta bu açıdan bakınca ak yatırım bofa dan daha yabancıdır diyebiliriz...zaten alımların karakterinden yerli mi yabancı mı belli oluyor.

örneğin tüpraşta son bir aydaki deli yabacı alışının hemen hepsi ak yatırım üzerinden yapıldı...aynı şekilde toaso daki yabancı alışı da ak yatırım ile gelmişti.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Martta bu pastanın aynısı ile taban taban taban yedik.

He fark şu, martta sinyal gelmişti her şey satta idi. Şu an çok güçlü devam ediyor ama BELLI OLMAZ

iyi de martta ağbal gitmese zaten güzel bir ralli yapardık, belki de şu an 2000 geçilmişti...enflasyon %12, faizler %12..büyüme %5 olsaydı..döviz de 8 filandı şu an..ayrı bir dünya olurdu o zaman.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. İşlem yapan gerçek yabancı mı yoksa cep to cep işlem mi? Bunu anlamanın yegane ve gerçek yöntemi takas bank yabancı yatırımcı verilerine (T+3) bakmaktır.

Yüklü alım/satım yapıldı ise yabancı takasına yansıyacaktır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Ağbal kararından 3 gün önce piyasa zirve yapmış ve yaklaşık 7.800 puan düşmüş bist100 3 günde...yani MB işi olmadan piyasa dönüşe geçmiş...çok ciddi bir düşüş bist100 için 3 gün gibi kısa bir sürede...karar öncesi zaten ters yüz olmuş piyasa bence...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    iyi de martta ağbal gitmese zaten güzel bir ralli yapardık, belki de şu an 2000 geçilmişti...enflasyon %12, faizler %12..büyüme %5 olsaydı..döviz de 8 filandı şu an..ayrı bir dünya olurdu o zaman.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Svg. Zinedrimed dün 146 üstü short yapmıştı, ben de short değil ama hedge yapmayı çok düşündüm sonra vazgeçtim spot mantığım ile viop mantığımı karıştırmak istemedim. Sabah biraz üzüldüm ama çok iyi geri topladı hacim de çok iyi maşallah ne diyelim.

Sevgili nosfecagri,
    Ben dün açtıklarımı sabah 10.02 itibariyle 141.34 ten 22 adet (ilk pozlarımdı ki duruma göre 80-100’e kadar çıkabilirdim) kapadım...
    Pozu yükseltmedim ki bugün düşürselerdi artıracaktım...
    Hsbc’yi 6-7 sağlam tahtada görünce, aklımdan dahi geçmedi başka tahtada short...
    Elimi biliyorsun , bugün dahil artırarak devam...
    Sevgiler, iyi hafta sonları...

Sayfa 450/1003 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •