Martta bu pastanın aynısı ile taban taban taban yedik.
He fark şu, martta sinyal gelmişti her şey satta idi. Şu an çok güçlü devam ediyor ama BELLI OLMAZ
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Martta bu pastanın aynısı ile taban taban taban yedik.
He fark şu, martta sinyal gelmişti her şey satta idi. Şu an çok güçlü devam ediyor ama BELLI OLMAZ
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ford gölcük fabrikayı kapamış..
Çip
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, birz tecrübe işi bu işler...mesela ak yatırım, yerlinin hası..ama ak yatırımdan yapılan büyük ve net alımlar %90 yabancıya aittir..hatta bu açıdan bakınca ak yatırım bofa dan daha yabancıdır diyebiliriz...zaten alımların karakterinden yerli mi yabancı mı belli oluyor.
örneğin tüpraşta son bir aydaki deli yabacı alışının hemen hepsi ak yatırım üzerinden yapıldı...aynı şekilde toaso daki yabancı alışı da ak yatırım ile gelmişti.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
İşlem yapan gerçek yabancı mı yoksa cep to cep işlem mi? Bunu anlamanın yegane ve gerçek yöntemi takas bank yabancı yatırımcı verilerine (T+3) bakmaktır.
Yüklü alım/satım yapıldı ise yabancı takasına yansıyacaktır.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Sevgili nosfecagri,
Ben dün açtıklarımı sabah 10.02 itibariyle 141.34 ten 22 adet (ilk pozlarımdı ki duruma göre 80-100’e kadar çıkabilirdim) kapadım...
Pozu yükseltmedim ki bugün düşürselerdi artıracaktım...
Hsbc’yi 6-7 sağlam tahtada görünce, aklımdan dahi geçmedi başka tahtada short...
Elimi biliyorsun , bugün dahil artırarak devam...
Sevgiler, iyi hafta sonları...
Yer İmleri