Sayfa 450/573 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 4577 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hem gruba girmiyor hem de pozisyonlari elestiriyor izlemek ucretsiz nasilsa..
    Yani 1 lot alsa aslında düşecek ama almıyor, sonrada düşsün istiyor. Çok uyanık hakkaten
    Biz herif ile cebelleşelim, oramızı buramızı öptürelim sen gel beleşe kon
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hem gruba girmiyor hem de pozisyonlari elestiriyor izlemek ucretsiz nasilsa..
    Oha hocam, kavgada sülenmez

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yani 1 lot alsa aslında düşecek ama almıyor, sonrada düşsün istiyor. Çok uyanık hakkaten
    Biz herif ile cebelleşelim, oramızı buramızı öptürelim sen gel beleşe kon
    onda göz ucu ile takip ettiği tahta vardır geçen yazmış tay vs diye karaduman jokey olmasın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. endekslerde orta-uzun vadeli yükseliş trendi için herşey uygun olmak üzere.bundan sonrası sadece zaman meselesi.siyasi ve jeopolitik gelişmelerden sıyrıldığımız anda sert ve uzun bir yükseliş dalgası yaşarız. o zamana kadar dalgalanmalar normal bence ve alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. tabi bunlar benim şahsi görüşlerim. tarihe not düşeyim diye yazdım. kendi pozisyon ayarlamaların bu yönde. Şuan %25 i geçtim borsa ağırlığında
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onda göz ucu ile takip ettiği tahta vardır geçen yazmış tay vs diye karaduman jokey olmasın
    Tay işi sakat ona bu saatten sonra Bold Pilot ayarında birşey lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Düşen bıçak tutulmazmiş.
    Tuttum biçildim.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tay işi sakat ona bu saatten sonra Bold Pilot ayarında birşey lazım.
    o çimçi karaduman yanlış hatırlamıyorsam adanalı TURBO ya binmeli kafayı alıp gidicek yarışta
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. %30 GRAM 2022 den beri, %50 ppf %20 borsa .
    spotta mal yok yalnız ay başı şortlar var bir kısmını savaş hikayesine geçen aşağı gelişte kapattım bir kısım duruyor .
    şimdilik benim portföy bu yönde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 450/573 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •