Sayfa 451/651 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Madem şirketi kiraya verdin bankalar neye ortak olacak olacaksa kirayı nasıl nezaman fes edecem edersen yükümlülük varmı iğce kalektersiz olmaya başladılar

2. 3/4 mağaza aktif değilmi ayrıca kıbrıs mağaza da

3. Ticari faaliyet zaten yoktu bu durum da son bulmuş mu oluyor? Web sitesini kiraya vererek Bimeks ismini canlı tutmaya çalışıyor olabilir. Bu durumda ticari faaliyet son bulmaz diye düşünüyorum. Bir şekilde satılan ürün başına ve web sitesi kullanım hakkından bir gelir elde edecektir. Bundan sonraki süreç ve kap haberleri çok önemli. Şu bir gerçek ki Kottan atılma ihtimali her halükarda devam ediyor. Bizim için önemli olan bu.

4.  Alıntı Originally Posted by haarif Yazıyı Oku
    3/4 mağaza aktif değilmi ayrıca kıbrıs mağaza da
    Mağazalarda ürün yok satış yok ne zamana kadar bu 3 mağaza açık kalacak bunların açık kalması bilanço için daha büyük zarar çünkü gelir olmadan gider yazılacak bu 3 mağaza yakinda kapanacaktır belkide kapanmıştır

5.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Ticari faaliyet zaten yoktu bu durum da son bulmuş mu oluyor? Web sitesini kiraya vererek Bimeks ismini canlı tutmaya çalışıyor olabilir. Bu durumda ticari faaliyet son bulmaz diye düşünüyorum. Bir şekilde satılan ürün başına ve web sitesi kullanım hakkından bir gelir elde edecektir. Bundan sonraki süreç ve kap haberleri çok önemli. Şu bir gerçek ki Kottan atılma ihtimali her halükarda devam ediyor. Bizim için önemli olan bu.
    Akgiray çok akıllı bir hamle yaptı sonuçta kim ne derse desin bimeks bir marka hemde tanınan bir marka bu markayı başka bir şirkete kiralama adı altında hem markasını kurtararak faaliyet yapacak hemde hukuki bir engel olmayacak faaliyet için hemde ortaklarını devre dışı bırakacaktır herşeyin akgirayin lehine olması ancak bu şekilde olurdu olduda

6. Kişisel kanaatim bu iş bitti akgiray kira geliriyle yaşar gider olan bize oldu yazıklar olsun

7.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Kişisel kanaatim bu iş bitti akgiray kira geliriyle yaşar gider olan bize oldu yazıklar olsun
    Kardeş ne kira geliri sen uyanamadin herhalde adam bizi devre dışı bırakarak kendine yeni sirket kurarak aynı faaliyetine devam ediyor bunu bir yıl önceden hesap edip cbdigitali kurdu

8. Bence bu ÖMŞ nin haberi ya hayırlısı...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 451/651 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •