Evet
Bilim adamları da aynısını söylüyor...
Bir insan kendinde eksikliğini hissetiği şeyi sürekli abartarak ön plana çıkarırmış...
Kendinde olmayan yönüyle varmış gibi övünürmüş...
Mesela ben sürekli aynı şeyi tekrar edersem,haklısınız veya siz sürekli bana sataşırsanız bu sizin bana karşı ezikliğinizi gösterir...
Ben sürekli olur olmaz kendimi övmem,sizde bana olur olmaz sataşmayın olur mu?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Dijital 24.50 diyor
Belki bunu söyleyip yüksek alınabilir
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...e-mevduat.aspx
Ne olmuş da düşmüş faizler onu da sorsaydınız.
Bugün büyük bir şarküteri sahibi arkadaşımla sohbet ederken, ürün alımına rastladım. Faturayı görünce suratını astı, her seferinde zam geliyor ben bu ürünleri alış fiyatına da satsam vatandaşa bu fiyatları nasıl açıklayacağım dedi. Epey morali bozuldu. Temmuzdan bu yana %40 artış var hemen hemen her kalemde dedi. Yani düşünün bu temel gıda... Ayrıca ürün bulmakta da zorlanıyoruz artık ne yapacağız diyordu. Yani büyükler bile zorlanıyorsa orta ve küçük işletmeleri düşünemiyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar, bugün turkland bank yani tbankla da tanışıp hesap açtım. Prosedürü ve kağıt kürek işi en fazla banka. Para göndermedim henüz ama teklif aldım.
+500k için
32 gün %28,5
O/n %24
Çarşamba-cuma arası bütün bankaları tarayıp tatminkaroran bulduğumda en azından 500k yıl 32 güne geçmeyi düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.Tengri han A101 ve Bim her hafta uğradığım marketlerdir.Genelde piyasayı (insert,katalog ,broşür,kampanya vs.) iyi takip ederim.Kıyma ve kuşbaşı ürünleri bu marketlerde her zaman bulunuyor.İlk başladığında kuşbaşı kısa sürede tükeniyordu,ancak bu son şarbon olayından sonra baktım ki satışları bayağı azalmış.Neredeyse her mahallede bu marketlerin olduğunu düşünürsek merak etmeyin herkese yeter.Bu arada yandaş değilim,kriz yok diyenlere de ,gelin fiyatlar neydi ,ne oldu tek tek anlatırım.
Bu arada aktifin internet ten EFT tutarı Max.kaça çıkabilir?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Vakıfbank özelden 32 günlük oran kaç bilen varmı
teşekkürler
Yer İmleri