Sayfa 453/1032 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: HALK Cafe - I

rusya abd yle aramızın bozuk olduğu kartını kullanarak idlib te ateşi körükleyebilir.
    medya da rusya türkiye ye vize kolaylığı haberleri geçiyor.
    medya ayarlanıyor gibi.
    rus politikası önce kendisi alacağını alır.
    arta kalan üzerinde pazarlık yapar.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Eskiden (yanlış anlaşılmasın sanatlarına saygı duyuyorum) mekânı cennet olsun Yeşilçam filmleri ve skiciğim skeçlerinden başka program pek olmazdı...Haliyle bu tür şeyleri tartışmak ve bir Devlet aklı oluşturmak mümkün değildi...Herkesin işi gücü külliyen brifing mafiş icraatti geçen de yazdığım gibi...Şimdilerde bir çok TVde sadece bu tip şeyler konuşuluyor ve bu memleketimiz açısından iyi bir şey...Akıl akıldan üstündür ve özellikle yeni nesil pratik zekasıyla Devleti-i Ali'ye yol açıyor...Özellikle bu tür forumlar "ilgili makamlar tarafından" ciddiyetle takip ediliyor bundan emin olabilirsiniz...

Bu topraklarda Türklerin sözü geçmez diyen Esad'ın ülkesinin 1/4 inde Mehmetçik devriye atıyor an itibariyle...1-2 sene sonra Halep'te atacak...Yazın bir kenara...Fırat'ın doğusu zaten bizim...Eğitimler yarın başlıyor; önce 1 e 1 olacak asker sayısı sonra her devriye sonrasında ABD askerlerinin sayısı 1 er 1 er düşecek...Ve kısa bir zaman sonra sadece Türk Bayrağı olacak oralarda...Tıpkı Afrin, Cerablus, El bab vs. olduğu gibi...

Bu kader yazıldı bu coğrafyaya....
    cuma namazına ne oldu
    sen gitmedin mi yoksa

@byccx
    Lutfen bilgi paylasanlari yipratmayin gereksiz yere. Burasi Halk Bankasi topigi. Once hisseye katkida bulunun. O yazi hisse ile ilgili de deme, onu yazan sayfalarca burda hisse ile ilgili de yazdi, su anda banka ve siyaset ic ice. Oteki turlusu trolluk oluyor maalesef.

2017'den beri Araci Kurum hedef fiyatlari:

5.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    Kadir Mısiroglunu fazla izlemissin, bu kader, falan hepsi bizim olacak falan, filan. Menbiçin firatin batısında olduğunu bile bilmiyosun,
    Fıratın doğusu tamamen ypg nin elinde olduğundan da haberin yok. Orada 3 tane ABD üssü kurulduğunu da bilmiyorsun. Bütün petrol sahalarinın da fıratın dogusunda olduğunu da bilmiyorsun.

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Almanya'yı unutmus abi.Almanya' da 5 milyon Turk var, nüfusu 80 milyon olsa en az yüzde 6'sı bizim Alamanyanın.Kafasımızı bozarlarsa satariz markları, bir saatte cöker ekonomisi.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Eskiden (yanlış anlaşılmasın sanatlarına saygı duyuyorum) mekânı cennet olsun Yeşilçam filmleri ve skiciğim skeçlerinden başka program pek olmazdı...Haliyle bu tür şeyleri tartışmak ve bir Devlet aklı oluşturmak mümkün değildi...Herkesin işi gücü külliyen brifing mafiş icraatti geçen de yazdığım gibi...Şimdilerde bir çok TVde sadece bu tip şeyler konuşuluyor ve bu memleketimiz açısından iyi bir şey...Akıl akıldan üstündür ve özellikle yeni nesil pratik zekasıyla Devleti-i Ali'ye yol açıyor...Özellikle bu tür forumlar "ilgili makamlar tarafından" ciddiyetle takip ediliyor bundan emin olabilirsiniz...

Bu topraklarda Türklerin sözü geçmez diyen Esad'ın ülkesinin 1/4 inde Mehmetçik devriye atıyor an itibariyle...1-2 sene sonra Halep'te atacak...Yazın bir kenara...Fırat'ın doğusu zaten bizim...Eğitimler yarın başlıyor; önce 1 e 1 olacak asker sayısı sonra her devriye sonrasında ABD askerlerinin sayısı 1 er 1 er düşecek...Ve kısa bir zaman sonra sadece Türk Bayrağı olacak oralarda...Tıpkı Afrin, Cerablus, El bab vs. olduğu gibi...

Bu kader yazıldı bu coğrafyaya....
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    @byccx
    Lutfen bilgi paylasanlari yipratmayin gereksiz yere. Burasi Halk Bankasi topigi. Once hisseye katkida bulunun. O yazi hisse ile ilgili de deme, onu yazan sayfalarca burda hisse ile ilgili de yazdi, su anda banka ve siyaset ic ice. Oteki turlusu trolluk oluyor maalesef.
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    cuma namazına ne oldu
    sen gitmedin mi yoksa
    syn 666
    benim yazım siyasi yukarıdaki arkadaşınki hisse yorumu
    syn 666
    Allah size akıl fikir versin inşallah

topik müdavimleri istediği gibi siyaset yapabilir başkası yapamaz nasıl bir mantık

Alintiladigin yazida acikladim onu. Burasi Halk Bankasi topigi. Temeli, teknigi, finansallari tamamen gectik, olay siyasete, yani ABD ile iliskilerin duzenlemesine odakli artik. Siyaset yapilip yapilmasina yonetim karar verir. Ama bizim icin olaylarin nasil cozulebilecegi hakkinda fikir uretmek (katilmasak da) onemli Halk Bankasi yatirimcisi olarak.

Senin yaptigina ideolojik trolluk deniyor. Cunku bu bankaya hicbir katkin olmadan, burada hicbir faydan olmadan gelip direk yaziya saldirdin. Bize faydasi yok. Baska topikler var boyle, onlara bak.

8. Sayın Yetkisiz ve 666
    Halk Bankasının ödenmiş sermayesi 1.250.000 iken Vakıfbankın 2.500.000 . Gerek F/K gerekse D/D nerede ise eşit. Halk Bankasında işin cilvesi döviz bazlı riskli döviz kullandırılması yok. Avantaj. Vakıf Bankasında da basına intikal eden yeniden yapılandırmada sadece Bereket enerjiyi gördüm. Halk bankasında kağıtlar malum dava ile dağıtıldı. Yabancı sayışı çok oldu. Yüxde 50 ye kadar satıldı. Toplanması çok zaman alır belirsizlik kalksa da. Halk Bankasının yüzde 49 olan halka açıklığı , Vakıfbankasında yüzde 25 . Vakıf Bankasının kağıtlar toplu ilk 5 kurum yüzde 90 larda ve satış olmadı. Yabancı çıkmadı. Halk Bankasının iştirakleri ve iştirak gelirleri çok güçlü. Bu konu yabancı değerlendirmelerde de yer aldı. Vakıfbankında fena sayılmaz. Roketsana yüzde 10 ortaklık payı varki, sonderece hızlı güçlenen bir şirket. VakıfBankasının çoüunluk hissesi Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı iken bir süre önce sessiz sedasız Hazineye satışı yapılarak A grubu hisseler Hazine genel Müdürlüğüne devredildi. Bu durum ömgöremediğim bir süreçte ,VakıfBankın yabancı bir bankaya satışı beklentisini ihtimal dahilinde olarak bende oluşturdu.Bu değerlendirmelerle endekse tepki verecek senetlerin başında olur diye düşünüyorum. Bu yüzden tercihimi Vakıf Bankasından yana koyuyorum. Kimseye de yatırım tavsiyesinde bulunmuyorum. Öngöremediğim bir çok şey oldu, son 6 aydır çünkü.
    Yorumlarınızı almak isterim. Selamlar.

Sayfa 453/1032 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •