Sayfa 46/573 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4578 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Fenerbahçe Doğuş’un başarılı oyun kurucusu Brad Wanamaker, Turkish Airlines EuroLeague 20. hafta maçları sonunda “En Değerli Oyuncu” oldu.

Brad Wanamaker, 19. haftada oynanan Anadolu Efes maçının ardından, dün geceki Barcelona Lassa karşılaşmasındaki performansıyla EuroLeague genelinde haftanın en değerli oyuncusu olmaya üst üste ikinci kez hak kazandı. Wanamaker aynı zamanda, bu sezon üst üste ikinci kez MVP olan EuroLeague genelindeki ikinci isim olarak da kayıtlara geçti.
    bişeyler oldu bizim adama istikrar kazandı
    bir halt olacağı yok.

FENER in maçı var bugün
    bir halt olacağı yok.

Fenerbahçemiz, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 19. hafta müsabakasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. 28 Ocak Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Geride kalan 18 haftada 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fenerbahçemiz, haftaya 36 puanla üçüncü sırada girdi. Süper Lig'de oynadığı son 11 karşılaşmada 7 galibiyet ve 4 beraberlik alan takımımız, Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 32 ve Son 16 turunda oynadığı 4 müsabaka da ilave edildiğinde 15 maçlık yenilmezlik serisine sahip. 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgisi bulunan Trabzonspor ise geçtiğimiz haftayı 30 puanla 5. sırada tamamladı.

Rakibiyle 121. randevusuna çıkacak olan Fenerbahçemiz, geride kalan 120 maçta 48 galibiyet, 35 beraberlik ve 37 mağlubiyet elde etti. Bu mücadelelerde 152 gol atan takımımız, kalesinde 129 gol gördü.

Trabzonspor ile ligdeyse 89 kez karşılaşan Profesyonel Futbol Takımımız, 37 galibiyet, 30 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı. Trabzonspor’a karşı 16'sı Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere son 17 resmi maçta yenilgi yaşamayan Fenerbahçe, bu mücadelelerin 10'undan galip ayrıldı. Rakibiyle deplasmanda yaptığı 44 karşılaşmada 16 galibiyet, 11 beraberlik, 16 mağlubiyet elde eden takımımız, Trabzon'da oynadığı son 14 maçın 11'ini kazandı.

Fenerbahçemiz, Trabzonspor'u 5 Mart 1989'da Kadıköy'deki lig maçında 5-1, 2015-2016'da da Trabzon'da yarıda kalan lig müsabakasında 4-0 yendi. Fenerbahçe, 17 Ekim 1992'de Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki mücadeleden 4-3 galip ayrılırken, 2000-2001 sezonunda İstanbul'daki lig maçını da 5-2 kazandı.

Takımımız, geçtiğimiz sezon deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 yenerken, bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlanmıştı.
    bir halt olacağı yok.

Fenerbahçe XI: Volkan, Isla, Neustadter, Mehmet Topal, İsmail, Josef, Hasan Ali, Dirar, Aatıf, Alper, Fernandao.

İsmail ile Hasan Alı ayni anda ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

m.topal da burak karşısında sıkıntı yaşayabilir
    bir halt olacağı yok.

Zor maç olacak..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Skertel’de tam zamanında sakatlandı..

Hasan Alı ortasaha’nin ortasında .

Sayfa 46/573 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •