Sayfa 46/99 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Trend Takibi

1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bugün olsa neyse, bana 22 yıldır hep bu işledi[emoji84] [emoji35] [emoji23] [emoji36]
    Ben de çok zarar ettim...

Borsa kitap yazarları hep zarar etmiş, dip yapmış psikolojisi alt üst olmuş insanlardan oluşur. 22 yıldır bırakmadıysanız sizde büyük bir cehver vardır. Bırakmayın ve araştırarak devam edin. Mutlaka başarıyor olacaksınız. Belki kayıplarımız oldugu gibi geri gelmeyecek ama kâr alma keyfini mutlaka süreceksiniz.

2. Veren de O, alan da O. Vakti gelene kadar alamazsınız. Siz kapıları zorlarsınız, araştırır kendinizi geliştirirsiniz; ama verecek olan vermedikten sonra yapacak birşeyimiz olmaz.

Verecek olan Allah'tır. Nasip olursa kazanabiliriz.

Nasipten çıkmışsa yapacak birşey yoktur. Yeter ki sağlık yerinde olsun. Sağlık gittiği zaman para size neyler ki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    106 dan 96 ya vay babam vay
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

120 den 96 ya,vay babam vay☺Bence normal şu an.her seçim döneminde borsanın %25 düşmesi...yıllardır böyle...ha ben bunu biliyorumda satıyor muyum hayır...kurbağa haşlama veya pavlovun köpeği gibi bağlanıp kalıyorum....22 yıldır 7×24 bordadayım 😂Ha şu an satıp bekleyecek hissem de yok,hepside götttaltı hissesi...esems,eplas,mzhld,asyab..
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    120 den 96 ya,vay babam vay☺Bence normal şu an.her seçim döneminde borsanın %25 düşmesi...yıllardır böyle...ha ben bunu biliyorumda satıyor muyum hayır...kurbağa haşlama veya pavlovun köpeği gibi bağlanıp kalıyorum....22 yıldır 7×24 bordadayım [emoji23]Ha şu an satıp bekleyecek hissem de yok,hepside götttaltı hissesi...esems,eplas,mzhld,asyab..
    Kıyamam ben sana hakkında her şeyin hayırlısı olsun abi ...
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

6. Kirevit tam istediğim rakama düştü ama keşke biraz nakitte kalabilseymişim [emoji848]

7. İyi akşamlar.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

İyi akşamlar beyazsakalına kurban olduğum ağbim.Emeklerin için çok teşekkürler. Kışın soğuğunda,yazın sıcağında bizim için uğraşır durur. Allah ne muradın varsa versin ağbim.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 46/99 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •