Sayfa 46/188 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 361 - 368 arası.

Konu: IZMDC - İzmir Demir Çelik

1. Ne baskiladi be dahada dokemediyse bu saatten sonrada dökemez

2.  Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Ne baskiladi be dahada dokemediyse bu saatten sonrada dökemez
    SN. "zevahiri09"; Kimi dökecek değerli kardeşim... Sağdan-soldan, ordan- burdan yapılan işlemler aslında ağırlıklı olarak hepsi aynı gurubun yaptığı işlemler... Çok az sayıdaki küçük yatırımcının elindekilere kaldılar ise vay hallerine! Bu hisse benim eski göz ağrım... Yeniden ağırlığımı koymaya başladım ... 3.14-3.18 aralığında çok miktarda malım bekliyor.. sıkıysa versin bakalım...

3.  Alıntı Originally Posted by BURKAY Yazıyı Oku
    SN. "zevahiri09"; Kimi dökecek değerli kardeşim... Sağdan-soldan, ordan- burdan yapılan işlemler aslında ağırlıklı olarak hepsi aynı gurubun yaptığı işlemler... Çok az sayıdaki küçük yatırımcının elindekilere kaldılar ise vay hallerine! Bu hisse benim eski göz ağrım... Yeniden ağırlığımı koymaya başladım ... 3.14-3.18 aralığında çok miktarda malım bekliyor.. sıkıysa versin bakalım...
    Peki o zaman niye salıyo bi aciklarmisin

4. Haaaa %100 primden sonra kar satışı yapıyor galiba pardon

5.  Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Peki o zaman niye salıyo bi aciklarmisin

Bu açıklamayı yapmam için aslında detaylara ihtiyaç var ama kısaca ve kabaca şunları söyleyebilirim...
    Şirketle ilgili kısa vadede alımı destekleyecek herhangi bir beklentisi var mı?
    Benim açımdan hayır...
    Şirket önemli ölçüde bir borç yükünün altında mı?
    Benim açımdan evet...
    Şirket hisseleri ağırlıklı olarak patronların elinde mi?
    EVET...
    Peki şirketin ağaları istemedikçe dışardan birilerinin tahtaya girip yukarı götürmesi mümkün mü?
    Bence zor ve hayır...
    Şirketin üstelik bu borçluluğunun yanında ilave yatırım hesaplarının olduğu da unutulmamalı....
    Kısaca bu görünümde ki hisseye ara-sıra hareketlilik olduğunda az sayıda ki küçük yatırımcının dışında kimsenin girmediğini ve kuşkuyla baktığını düşünmekteyim...
    Uzun vade için alıp biriktirilebilecek hisselerden olduğunu da vurgulamak gerekir diye düşünüyorum.
    Durum böyle olunca da kedinin fareyle oynadığı gibi adamlar biz küçük yatırımcılarla o şekilde oynuyor!
    Peki bu düşünceler ışığında sen niye bu hisseyi alıyorsun diyebilirsin...
    Ben kısa vadeli alım satım için alıyorum elbet.. Hissedeki tecrübelerim ışığında azda olsa kazancım oluyor diyebilirim..
    Sanırım bazı şeyleri anlatabilmişimdir... TABİ BUNLAR BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİMDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by BURKAY Yazıyı Oku
    Bu açıklamayı yapmam için aslında detaylara ihtiyaç var ama kısaca ve kabaca şunları söyleyebilirim...
    Şirketle ilgili kısa vadede alımı destekleyecek herhangi bir beklentisi var mı?
    Benim açımdan hayır...
    Şirket önemli ölçüde bir borç yükünün altında mı?
    Benim açımdan evet...
    Şirket hisseleri ağırlıklı olarak patronların elinde mi?
    EVET...
    Peki şirketin ağaları istemedikçe dışardan birilerinin tahtaya girip yukarı götürmesi mümkün mü?
    Bence zor ve hayır...
    Şirketin üstelik bu borçluluğunun yanında ilave yatırım hesaplarının olduğu da unutulmamalı....
    Kısaca bu görünümde ki hisseye ara-sıra hareketlilik olduğunda az sayıda ki küçük yatırımcının dışında kimsenin girmediğini ve kuşkuyla baktığını düşünmekteyim...
    Uzun vade için alıp biriktirilebilecek hisselerden olduğunu da vurgulamak gerekir diye düşünüyorum.
    Durum böyle olunca da kedinin fareyle oynadığı gibi adamlar biz küçük yatırımcılarla o şekilde oynuyor!
    Peki bu düşünceler ışığında sen niye bu hisseyi alıyorsun diyebilirsin...
    Ben kısa vadeli alım satım için alıyorum elbet.. Hissedeki tecrübelerim ışığında azda olsa kazancım oluyor diyebilirim..
    Sanırım bazı şeyleri anlatabilmişimdir... TABİ BUNLAR BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİMDİR...
    Günlük hareketlere baktığımızda çok dar bi bantta hareket ediyor trade yapmanız imkansız gibi bir şey neyse zaman içinde görücez

7.  Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Günlük hareketlere baktığımızda çok dar bi bantta hareket ediyor trade yapmanız imkansız gibi bir şey neyse zaman içinde görücez
    3-5 kademeyi beğenmiyorsan sana başka bir şey diyemem.. Örneğin dün 18 den alırsın bugün 22 ye 23 e satarsın... yetmez mi?
    İyi hafta sonları dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by BURKAY Yazıyı Oku
    3-5 kademeyi beğenmiyorsan sana başka bir şey diyemem.. Örneğin dün 18 den alırsın bugün 22 ye 23 e satarsın... yetmez mi?
    İyi hafta sonları dilerim.
    slmlarr sayglarr diyelim iyi hafta sonları diliyorum eski göz ağrısı ile önümüzdeki günlerde yine tanisacagim inşallah GÜVERCİN341 saygilar diyelim

Sayfa 46/188 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •