Sayfa 46/195 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Yarın işyatırıma gideceğim Ankarada.Bu konuda görüşeyim burda paylaşırım bende öğrendiklerimi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eft ücreti Muafiyeti ve yatırım hesabı 3 aylık ücret Muafiyeti olayını sorar mısınız gitmişken.

2. Fonların reklamını bu kadar ilgili fon yönetimleri bile yapmıyor.Bu kadar reklam yapılırsa fon sayısı da sınırlı olduğundan korkarım bize kalmayacak alınacak fon.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Eft ücreti Muafiyeti ve yatırım hesabı 3 aylık ücret Muafiyeti olayını sorar mısınız gitmişken.
    İşyatırım çok yüklü bir bakiyeniz ve işleminiz yoksa muafiyet sağlayan bir kurum değil. O yüzden banka üzerinden pazarlık yapmak daha sağlıklı olur. Ben telefon üzerinden bilgi almaya çalışmıştım. Minumum 50 K bakiye istiyor ve hisse senedi komisyon oranı binde 2 den başlayıp milyonlu rakamlara gelinde onbindeli rakamlara iniyorlardı. İlâve masraflarda cabası idi. Yüz yüze görüşmek daha bilgilendirici olur tabi. Görüşme sonucunu bekliyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fonların reklamını bu kadar ilgili fon yönetimleri bile yapmıyor.Bu kadar reklam yapılırsa fon sayısı da sınırlı olduğundan korkarım bize kalmayacak alınacak fon.
    801 en eski fonlardan ve en büyüklerinden biri fon piyasasında. 4 milyar gibi bir büyüklük ve yaklaşık 100 bin yatırımcı var fonda. Yeterince büyük bir fon bence endişe edecek bir durum yok.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İşyatırım çok yüklü bir bakiyeniz ve işleminiz yoksa muafiyet sağlayan bir kurum değil. O yüzden banka üzerinden pazarlık yapmak daha sağlıklı olur. Ben telefon üzerinden bilgi almaya çalışmıştım. Minumum 50 K bakiye istiyor ve hisse senedi komisyon oranı binde 2 den başlayıp milyonlu rakamlara gelinde onbindeli rakamlara iniyorlardı. İlâve masraflarda cabası idi. Yüz yüze görüşmek daha bilgilendirici olur tabi. Görüşme sonucunu bekliyoruz.
    Aslında şunu denemek lazım 79 uncu günde yatırım hesabını kapatıp 1 hafta sonra tekrar açınca acaba ücret alacak mi

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Aslında şunu denemek lazım 79 uncu günde yatırım hesabını kapatıp 1 hafta sonra tekrar açınca acaba ücret alacak mi
    Mevduat hesabı üzerinden de saklama ücretini tahsil edebiliyor banka. O yüzden pek işe yarar bi uygulama olmayacaktır.

7. Arkadaşlar iş yatırımın 801 para fonu aylık getirisi ne oluyor.Ocak ayı sanırım 1,94 aylık getirisi var yanlışım varsa düzeltin lütfen..Bunun aylık mevduat karşılığı ne kadar olur.

8.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    4 ve katları alabiliyorsunuz 13 tane alamıyorsunuz 12 yada 16-20-24 gibi alabilirsiniz ancak paranız 13 tane ediyorsa aynen 12 tane alın ve sonra 3 satın 4 olarak geri alın👍
    Teşekkür ederim. Belki siz en başta söylediniz bunu da ben anlayamamışım. Dediğiniz gibi yapmak mantıklı. Çok uğraştırmıyor da zaten insanı.

Sayfa 46/195 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •