-
indikatörler ala döndü geçmemiz gereken yer siyah yatay 1415 arkası 1450 orayı geçersek bir şeyler olur altta rıza yazan kestiğinde muhtemelen bizde 1450 civarında oluruz.
-
-
günlük grafik EMA5 siyah olan mor olan 9 u kesti yukarı şimdi 21 i kesecek gibi alttan geliyor bunu öncü ve MACD ve diğer indikatörler destekliyor bu kesişim olursa bu haftalık grafiğe yansır altta haftalık.
-
-
kırmız 21 günlük ort. yani EMA 21 1416 da bugun orayı geçersek ki geçilebilir pozitif trende döneriz yeniden.
-
nedenleriyle düşüncemi yazdım unutulmamalı
https://resimyukle.io/r/lAKaawLpts
-
1. soru en önemlisi çok kolay haftalık yada aylıkta 21 günlük ortalamanın üstündemiyiz altındamıyız.
-
hisseler aldığım ilgilendiğim hiçbir hisse zarar açıklamadı atlas hariç onu da az ve kumar için aldığımı yazdım defalarca
ben borsada batmam arkadaşlar bunu net söyleyeyim hiç bir zaman batmadım da neden hep temeli sağlam iyi kağıtlar aldım çok para 100 kat para kazanmadım ama 1.5 yılda 5 kat kazandım gece rahat uyudum hiç acımadan stop oldum gittim aynı hisseyi 1 lira üstten aldım ama trendde aldım. arçelik sattım burda yazdım 150 kr yukarıdan aldım. ama önüm açık.
algyo fk4,18 pddd 0.82
arçelik fk 6,42 pddd 1,66
cmtas fk 9,23 pddd 2,40
deva fk 9.38 pddd 3,74
ereğli fk 11 pddd 1,64
ısdemir fk 11 pddd 1,76
petkim fk15 (gelecek karla 10 altı olacak) pddd 2,64
tuborg fk 11 pddd 3,16
diğer ilgilendiklerim ismen info vesbe hedef kochol gedza
bunlardan hiç birinden batmazsınız hepsinden temettünüzü alırsınız.
peki bugün tavan olan çimbeton fk yok pddd13,95
alcar 48 8
boryat 67 2,27
jant 50 24
bunlarda batarsınız bir aylık grafiklerine bakın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri