Sayfa 46/990 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop XLVII

1. pala ıslatıp, ıslatıp veriyor odunu.

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Abka ve noscefari batık olduğunuzu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.Biriniz zaten ülkeyi terk etmiş Eyt düşmanlığı üzerinden hala peşimden koşturuyorsunuz.Abka aylar öncesinin diyaloğu aklında bıçak yarası gibi kalmış onun intikamını güdüyor.Aslında Çağrı seni severdim delikanlı gibi karını zararını söylerdin.Ama sonra abin olan ve sana hep olumlu telkinlerde bulunan Cautinary için yanlış tavır takındın

Abka senin geçmişe göre çok ilerde olduğunu söylemeden edemeyeceğim Eski iktidar savunuculuğundan vazgeçmişsin en azından.
    Saygı ayrı farklı düşünmek ayrı. Eyt toplumun içine bomba koydu bunu söylemek zorundayım nesiller arası adaletsizlik oluştu cauti ağabey olayı kişisel e çekti sen gittin de ettin de. Yahu doğruya doğru deyin işte seçim için ulufe verildi deyin kapansın yok hukuk yok adalet bilmemne ona sinir oluyorum. Yaşayıp gireceğiz insallah ben haksız çıkayım ama şimdiden olumsuz durumları şirketlerden duymaya başladık.

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    pala ıslatıp, ıslatıp veriyor odunu.
    Bundan sonra 5050 altına kaymaz diye umut ediyorum. Tabi bu işte pozisyonlanma önemli. Bir süre 5050 5450 arasında takılır. 5450 üstünde short kalınmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB,ASLA YAPMAYIN...

Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.

Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.

Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.Hedgede de rahat olamazsınız.Ani bir gelişmede yüklü ters poz. kalırsanız, TÜM RAHATINIZ KAÇAR.

Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..

5.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Abka ve noscefari batık olduğunuzu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.Biriniz zaten ülkeyi terk etmiş Eyt düşmanlığı üzerinden hala peşimden koşturuyorsunuz.Abka aylar öncesinin diyaloğu aklında bıçak yarası gibi kalmış onun intikamını güdüyor.Aslında Çağrı seni severdim delikanlı gibi karını zararını söylerdin.Ama sonra abin olan ve sana hep olumlu telkinlerde bulunan Cautinary için yanlış tavır takındın

Abka senin geçmişe göre çok ilerde olduğunu söylemeden edemeyeceğim Eski iktidar savunuculuğundan vazgeçmişsin en azından.
    Yaklaşık bir yıl önce 2.00-- 2.60 USD aralığından alıp
    bu topikte çok kez yazdığım KCHOL lerin tamamını bugün sattım.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

6. Bu piyasada batık olmamak imkansız zaten.Bende batığım.Bunu geçmiş gönderilerimde belirtmiştim.Adamlar tezgahın kralını kurdu.Önceden devasa yabancı fonlar tarafından çarpılırdık şimdi sizin badem dediğiniz gurup çarpıyor sürekli.Ve bunlar içeriden bilgi alıp yapıyorlar bunu .Dolayısı ile hiç bir teknik ve temel analizin işleme olasılığı yok.

Gundi de gelip sabah akşam tar tar tar fışkırıyor desin anca.Arkadaş pandemi ile yatırımcıların psikolojilerini bozdular.Uçak kalmıyordu evimizden dışarı çıkamıyorduk.Beton fiyatları uçarken biz para piyasalarında hapsolmuştuk.Sonra birden roketlediler.Kim kaldı ki içerde.Büyük bir çoğunluk gayrimenkul ve arabaya kaçtı ki bunlar en hasarsız atlatanlar.Burda kalanlar dolar bazında yerle yeksan oldular.Benim bir milyon doların üzerinde portföyüm vardı .Elde kalan kuş kadar bir miktar.

Mafya nın kol gezdiği milletin tüik ve çeşitli kurumlarla paralarına çöküldüğü bir dönemde çarpılmamak mümkün mü?

7. SASA-HEKTS ve yancıları %5'i geçti..

Efsane geri mi dönüyor?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. hafta ortasına dek endeks yol bulamaz bence sonra bakılır

Sayfa 46/990 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz