Sayfa 460/614 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Hayırlı bayramlar şimdiden
    İlk tahmin benden 290 / 300 mlyn net kar 🤲 bu arada temennim daha fazla olması

3.44x79 mlyn( bir önceki yıla göre ) demişiz neredeyse X4 kat ile tahminimi geçmiş

Kar tahminlerinde iyi olan arkadaşların hepsini sırasıyla tebrik ediyorum.Ben açıkcası hasbelkader girdim bekliyorum senetde hiçbir tahminim yada iddiam yok.sadece alış maliyetimi ve tarihini bilebiliyorum!
    satış ile ilgili bir rakamda yok kafamda ama tahminen alış maliyetimden yukarıda bir rakam olma ihtimali hergün yükseliyor.
    Bakalım ya nasip .Nasipden ötesi yok.

y.t.d

3. Arkadaşlar öncelikle güzel bilanço gelmiş ben Ben z ofisten birazcık daha fazla gelir bekliyordum bu durumu zaten bilanço tahminimde de yazmıştım yorumuma, ama olsun benim tahmin ettiğim kadar gelmedi ama bu bilançonun muhteşem olduğu gerçeğini asla değiştirmez. Başta Hacıkamiloğlu ve Tolga Üzümcüyu şirketteki gerçekleşmiştirmiş oldukları bu muhteşem değişimden dolayı tebrik ediyorum. Ayrica thyshine i tahmininden dolayı tebrik ederim. Yıl sonu tahminimde zerre değişim yok bu şekilde enflasyonist ortam devam ederse çok rahat sermayesi kadar kar eder hatta fazlasıyla geçer bile.

***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***

4. Yıllık sermayesi kadar kar yapmasının benim kaçırdığım bir espirisi mi var?

5. 6 aylık kar, 313MLyn, nisan haziran 3 aylık kar:185,8mlyn kar ve özkaynak artşı : 416mılton yani minik bir borç azalması dahi var çünkü özkaynak artışı 6 aylık kardan 103milyon daha yüksektir güzel bilanço

6.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Tahminim 290m

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yaklaşmışım

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu arada 317 içinde boya yok diyordu herkes. Hala diyorum ki var. O konuda da isteyeni tokatlamak isterim. En çok da kendini muhasebeci gurusu zanneden bazı arkadaşları

8. Thyshine yapma etme fazla özgüven insana zarar veririr bir atmasyon bilanço ile bu kadar gaza gelme tamam işte tebrik etti bitti ;)
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Yıllık sermayesi kadar kar yapmasının benim kaçırdığım bir espirisi mi var?
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bu arada 317 içinde boya yok diyordu herkes. Hala diyorum ki var. O konuda da isteyeni tokatlamak isterim. En çok da kendini muhasebeci gurusu zanneden bazı arkadaşları
    ***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***

Sayfa 460/614 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •