Originally Posted by
bahmet
ben polho yatýrýmcýsýyým. siz nesiniz? polhodan uzak tutmak için gönüllü yazar mý? bahsettiðiniz bütün olumsuzluklarý kaðýdý araþtýran herkes görür. ama herþeyin bir vakti vardýr. bu vakit kimine göre gelmiþtir... belki de henüz gelmemiþtir. beklentinin ne zaman gereçekleþeceðini bilemediðimiz için erken alýp oturuup bekleyip zarar da edebiliriz. veya çok þanslý olup büyük bir ralliyi de yakalayabiliriz. insanlarýn yatýrým tercihi kendi iradelerinde olan birþey. bu yüzden çok iddialý konuþmamak gerekir. ve hiç kimse polhonun gerçek deðerinin piyasa tarafýndan yansýtýldýðýný iddia edemez. pendik arasasýndaki bahsettiðiniz þerhler bazý parsellerde. arsanýn tamamýnda yok öyle birþey. revize imar planý kesinleþmiþ ve kap atýlmýþ her an inþaat ruhsatý ile ilgili bir geliþme gelebilir ve siz böyle bir yazý yazýyorsunuz. ya basiretsizsiniz. ya da birilerinin ekmeðine yað sürmek için görevlisiniz. hangisi olduðunuzu ben bilemem.
bahmet dostum görevli olduðunu sanmýyorum ( kardemirdeki konyalý ,kerevitteki itinreis ile alarkolardaki sakura nýn yanýnda zayýf çok zayýf kalýr basiretsiz diyelim . yoksa benim alýn terime göz dikecek adamýn aklýný alýrým.
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer Ýmleri