Sayfa 461/906 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 7248 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Oralardan bende toplayacağım diğer al sat yaptığım hesaptaki hisselerimde ortalamam 177de terste kaldım orada
    2750 lotu 3900 değil de 3200 yapmıştım, yanlış yazmışım

2. 106 ve 117den sattıklarımı yerine koydum. Moraller yüksek. Sessiz sakin bölünmeyi bekleyeceğiz dedikçe dötümüz başımız ayrı oynuyor. Bakalım nerde düşüreceğiz malı mülkü...

3. Ben bugün 106 satış yapacaktım alttan alacaktım sözde düb aldıklarımı ama olmadı

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Adam 2 sene uğraştı, tezgahı kurdu, sosyal medya da yüzlerce fenomen oluşturdu, hepsini ağırladı, yedirdi içirdi ve inandırdı. Değerinin 8-10 katına getirdi. Bugün para girişi yaparak senet alınmasını sağlamak İçin kısa bir süre kimse anlamadan fiyatı maksimum seviyeye çıkardı. Ortada 5-10-20 yıllık beklenti var, zaten bende senet var ve zaten şirket 190 görmüş, şimdi ben ne yapıyorum, para buldukça destek veriyorum. Değeri 10 lira olan şirketi 100 liradan her gün yavaş yavaş satıyorum. Süper bir döngü. Bu döngü 2 sene devam eder. Erdem bey senetleri geri almak isterse bu kez 100 den 10 liraya basar, herkes dökülür ve şirketini geri alır. Bunu yapar mı. Şimdiye kadar operasyonun büyük kısmını yaptı. İşin ortasında, yani bekleme satma evresinde. Son kısım çok hızlı olur, 1-2 sene bekler.
    Keşke bildiğini kendine saklasan ve o kadar eminsen short açsan da görsek cesaretini. Elinde SASA hissesi yoksa bile şaşırmam. Misyonerlik yapıyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Ben bugün 106 satış yapacaktım alttan alacaktım sözde düb aldıklarımı ama olmadı
    Valla ben 3bin lotla gireceğim bedelsize ama bu al sat ayağına kaptıracağız korkusu iyice hakim oldu bünyeme. Kâr ediyoruz güzel ama arkasından da bakarsak üzer... Hasta etti bu dönem beni

6. Ben bedelsiz'e bu sene temkinle bakıyorum... Bedelli sermaye artırımı kararı da alınabilir diye düşünüyorum... Ama temennim bedelsiz olma yönünde...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

7.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Valla ben 3bin lotla gireceğim bedelsize ama bu al sat ayağına kaptıracağız korkusu iyice hakim oldu bünyeme. Kâr ediyoruz güzel ama arkasından da bakarsak üzer... Hasta etti bu dönem beni
    Ben ana lotlarla yapmıyorum o işi orası sabit dokunmadan duruyor al satlık lotlarla yapıyorum diğer banka hesabından

8. Yine çıkiyaaaah

Sayfa 461/906 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •