Sayfa 461/1009 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sosyal medyada Mustafa Şentop’un Makedonya'daki Onursal Başkanı olduğu bir üniversitenin AKP’lilere sınavsız ve iş garantili hukuk mezuniyeti sağladığı iddiası ortaya atıldı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ar-649890h.htm
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    melis alphan ♀
    @melisalphan
    Muharrem İnce tam bir nefret objesine dönüştü. Ona oy verenler de birkaç yıla nefret edecek zaten. Bunu niye yapıyorsa artık, ödeyeceği bedelin de farkındadır umarım.

https://twitter.com/melisalphan/stat...7Ctwgr%5Etweet
    Cekildigi anda tum siyasi hayati bitecek.

18 yasindan beri CHP icin calismis biri, kolay degil onun icin.

Benim bile yuregimden dustu, iki cumlesi zaten bitirdi onu, bogazda viski icenler ile sozde sanatcilar cumleleri.

Yolu acik olsun, ne diyelim.

3. Siyaset insani cirkinlestiren bir ugras.

Adam yaziyor, o kadar emin ki, CHP'nin PKK ile isbirligi yaptigina. Yok Sirri sunu demis falan filan.

Kafasindaki CHP, PKK ile isbirligi icerisinde dusuncesi zaten uzun eseg'in yalani.

Bunu almis, icsellestirmis, KK sunu sormaliymis, yoksa secim mecim alamazmis.

Fikri bu.

CHP'nin bolucu terorun hic bir sekliyle isi olmaz.

Kime anlatacaksin.

Baskanim, bu ara, butun deve'leri, yasakladim, kafam oyle rahatladi ki anlatamam..

4. Dün bahsettiğim konu...Tahtakale ve döviz büroları yukarıya zorluyor, fizikiye geçiş emaresi gibi sanki, JonDowes üstat da aynı meyanda tespitler yapmış...

5. Tabi kim bu fizikiye geçenler acep

Ben mesela bankalarımıza ve sisteme güveniyorum, niye fizikiye geçeyim ki, DDKM getirisi de var %15.

Bu fizikiye geçenlerin bi sıkıntısı var demek ki

Ne diyordu botokslu, filanca şehirde, sokakta filanca adresteki apartmana gidin, orada 6 kasa içinde zibilyon dolarlar var, yatıyor kuzu kuzu. Ne salak adam yahu 92 günde kaybı zibilyon dolar x 0.15/365*32 getiri buhar oluyor ABD enflasyonu %6...

Faiz sevmiyosa demek ki

Gemiyi terk mi ediyorlar bilmem ki...fareler..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cekildigi anda tum siyasi hayati bitecek.

18 yasindan beri CHP icin calismis biri, kolay degil onun icin.

Benim bile yuregimden dustu, iki cumlesi zaten bitirdi onu, bogazda viski icenler ile sozde sanatcilar cumleleri.

Yolu acik olsun, ne diyelim.
    Boğazda viski içenlere mi laf etmiş. Onu kaçırmış. Seçim akşamı içip asabileştiği için bunu otel odasına kilitlemişlerdi ya. Ondan da bahsetse ya.
    Sözde sanatçılar lafı asla kabul edilemez.
    Hele reisin ricası üzerine Hakan Şükür bunun aleyhime açtığı davayı geri çekmiş ya. Neden acaba? Reis davanı geri çek bu bizden mi ne demiş. Olabilir mi? Bence pek mümkün.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Boğazda viski içenlere mi laf etmiş. Onu kaçırmış. Seçim akşamı içip asabileştiği için bunu otel odasına kilitlemişlerdi ya. Ondan da bahsetse ya.
    Sözde sanatçılar lafı asla kabul edilemez.
    Hele reisin ricası üzerine Hakan Şükür bunun aleyhime açtığı davayı geri çekmiş ya. Neden acaba? Reis davanı geri çek bu bizden mi ne demiş. Olabilir mi? Bence pek mümkün.
    Boğqzda değil otel odasında içmişti
    Otelde içenlere sallamak puan getirmez
    bir halt olacağı yok.

8. Neden bloomberg in gelecek hakkindaki gorusleri dogruya takin olabilir?

https://www.facebook.com/reel/730215...&s=yWDuG2&fs=e

Sayfa 461/1009 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •