Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Üstadım, burada belki 10 kez, hem de örnekleriyle (en azından takip ettiğimiz ve gayet mükemmel yönetilen fonlar için söylüyorum) endeksle bir işimiz olmadığını yazdık, çizdik. Yapın güzel bir portföy bakın keyfinize yahu. Endeksin yönü ve vadesini bilenin zaten burada işi olmaz, gider VIOP'ta para basar.
    Haklısınız Sn. Maydonozcu Kamil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    günlük hareketleri takip etmek anlamsız
    biz fonlara satış verip para fondan dönene kadar
    malı elimize veriyorlar
    Aslında öyle fonları kısa vadeli düşünmemek gerekiyor da yarın ne haber geleceği belli olmuyor işte endeks bir anda 90 binlere döner mi diye tedirgin oluyor insan onun için her çıkışta satıp beklemek daha risksiz geliyor.
    Tabi burada tamamını satmaktansa bir miktarı risk alıp bırakmak düşüşlerde ppf de nakit varsa onunla almak daha iyi ben öyle yapıyorum, ama son zamanlarda düşüşü çıkışı tahmin etmek zor oluyor işte.

Bu arada eurobond içeren fonlar mesela TPE, FUB inceleyen oldu mu? bunlar neye göre çıkıp iniyor acaba, bir miktar bulundurmalı mı sizce?

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    3 tane 6 haneli sayı gördüm ben orada üstadım. Göçecek uçacak kaçacak diye birşey yok

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Bende ikisi de yok ama MAC veya GMR diyorum
    MAC ve GMR konuşulmaya devam edecek o zaman üstadım

4.  Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Özür dileyerek birşey sormak istiyorum bilmediğim için soruyorum bunu herhangi bir fon aldığımız zaman haftasonu herhangi getiri vb şey oluyormu yoksa 3 günün kârını pazartesi hesaba geçiyor mu ? Şimdiden cevaplarınız için çok tsk ederim.
    Fon içerisinde faiz içeren enstrüman varsa Pazartesi günü 3 günlük faiz getirisiyle hesaplanır fonun fiyatı. Hisse vs. varsa cuma günün kapanış değerleriyle hesaplanır fonun fiyatı.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HDH

Fon Toplam Değer (TL) 216.142,17

Oğlu ya da kızına aitmidir nedir ? Bu paraya serbest fon kurulmaya başlandıysa gerekli müracaatları biz de yapalım. Aylık getiri % 108. Bu getiriyi yapsınlar kârın yarısını alsınlar. Hemen 500K koyuyorum, yarın, hatta bugün elden verecem.
    Kurulu serbest fonlara nitelikli yatırımcı olmak şartıyla milyon altı girişler mümkün oluyor sanırım üstadım. Kendinize kurdurmak isterseniz milyon üzeri olacaktır diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku

Bu arada eurobond içeren fonlar mesela TPE, FUB inceleyen oldu mu? bunlar neye göre çıkıp iniyor acaba, bir miktar bulundurmalı mı sizce?
    Eurobondlarda döviz cinsinden tahvil. Haliyle dövizin hareketi ve faiz hareketinden etkileniyor. Bunların faizleri daha çok ülke CDS'iyle ilgili. O yüzden eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız hem dövizi hemde Cds'leri takip etmelisiniz. Tabi fonun bulundurduğu eurobondları takip etmek en garantili yöntemdir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    zaten bu gün cuma. Rabb'im hepimize hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin. hepimiz kazanalım inşallah.
    Amin üstadım, herkesin kazancı bereketli olsun.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Eurobondlarda döviz cinsinden tahvil. Haliyle dövizin hareketi ve faiz hareketinden etkileniyor. Bunların faizleri daha çok ülke CDS'iyle ilgili. O yüzden eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız hem dövizi hemde Cds'leri takip etmelisiniz. Tabi fonun bulundurduğu eurobondları takip etmek en garantili yöntemdir.
    Anladım teşekkürler, biraz karışıkmış takibi, ben de dövizdeki artış ihtimaline karşı diye alayım diyordum ama pek ilgisi yok galiba biraz inceleyince inişli çıkışlı grafiği var son bir ayda fazla bir getirisi de olmamış almak gereksiz olur sanırım.

Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •