Sayfa 462/1005 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kapanış metre topikinde çoğu zaman tebrik alıyorum cahocuum
    7430 altı masaya oturduk longlarımızla...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortlar 7415 den flat
    Bozkurt dayıcım bol susamlı yaptır pideni afiyet olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Temmuzun son 10 günü bence LONGCULAR-HİSSECİLER dikkat etsin...6800-7200 arası çooookkkk önemli..şahsen oralardan itibaren bir süre SADECE SHORT/FLAT Giderim. TRADE SİSTEME tek taraflı uyarak.....Hatta bir yerde iyi maliyet short yaparsam pozisyonda uzun zaman beklerim....

26 Haziranda yaptığımız noktaya geliyoruz..zamansallık ta eklenince ....

26 Haziranda 7.000 e kadar sadece long/flat giderim demiştim..Belki de yanılırım ama max. 7200 den sonra benden long çıkmaz..

O lokomotifi(5 kat dolar bazlı) en dipden alacağız...Un var,şeker var ama yağ yok...

Global akım-yerel ihtiyaç-endeksin dipden dönüşü...abi hepsi olsun...

2789 nolu mesajda var
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post6482334

Hedef yakınlaşınca aynı yorumlarımı ifade ettim...20 tem.bıst100: 6682
    dün gece vakti mesajı..HALA ORADA DURUYOR...6800-7200 dedik ama 6724 gördü..ve oradan sonra sistem sat dedi...

Bundan sonra SHORT/FLAT ÇALIŞIRIM...BUGÜNE KADAR 5200 den beri sadece LONG-FLAT GİTTİM.....ama bundan sonra short açarım-açtım...Kendimce SHORT -FLAT MEVSİMİNİ AÇIYORUM...

Burada mutlaka trade sisteme uyarım...Olurda piyasa 7200 üzerinde ralli olursa zarar etmemek için..

sistem sat derse short açarım..al derse short kapatırım...

Buraya yazdığım için çarpılacağım ama olsun...

bazı görselleri sildim...Görsellik etkileyici olabiliyor..SONRA insanları etkilemek istemem..
    Son düzenleme : ABKA; 21-07-2023 saat: 16:59.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    seninle burada top gibi oynarım sana demedimmi milletin huzurunu bozma diye bebe forumda canın sınırlı ne demek istediğimi anladın ama millete laf çakma derdindesin mert isminden dolayı her halde seni adam yerine koymuyor cvp yazmadığını söylüyor adama o kadar salladığın halde ben seni istersen madam istersen adam yerine koyarım , istersen grafların içinede koyarım senin bu topiğe verdiğin sadece boş bebe yazılarından başka birşey yok .Ezmişler seni çok bu yüzden klavye arkasından herkese sallıyorsun , yoksa buradada ezecekler seni yapabilirsin toplumla beraber yaşayabilirsin.
    Hahahah, sana kemik de atmadık ama olur böyle normaldir, ekolojik dünyanın binbir türü, binbir huyu vardır...

Bu arada klavye arkasında değil misin sende, yoksa önünde misin yada üstünde laflara bak ya

5. Sindomacık, ben yıllardır delikanlı gibi yazdım çizdim... Bir kere bile pozisyon yazıp, şurdan aldım, burdan verdim demişliğin yok... Madamın önde gidensin yani...

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hahahah, sana kemik de atmadık ama olur böyle normaldir, ekolojik dünyanın binbir türü, binbir huyu vardır...

Bu arada klavye arkasında değil misin sende, yoksa önünde misin yada üstünde laflara bak ya
    yalan makinası biraz yana kay kemiği bir yerine...................... anladın bakalım yapıştırdığımda yine böyle güle bilecekmisin.
    hazırmısın

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    7430 altı masaya oturduk longlarımızla...
    Güzel maliyet, hayırlı olsun cahocuum
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sindoma nın dahta 14 olur mu bugün
    laf atmışınmı atmışın şimdi kemiği atıyorum ileri getir bana

Sayfa 462/1005 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz