bence güzel kapanış oldu. günlükte boğa, haftalıkta ayı barı gözüküyor. yarın da pay vadelilerin uzlaşma günü.
çok ilginç bir gün olacak.
bence güzel kapanış oldu. günlükte boğa, haftalıkta ayı barı gözüküyor. yarın da pay vadelilerin uzlaşma günü.
çok ilginç bir gün olacak.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Ben 4 sene sonrası için dolar bazlı bu fiyatların olmayacağını düşünüyorum...
2025 sonrası da bu borsa nadasa bırakılır bence..
O sırada ev ,araba satıp tepeden mal alanları uzun vadeci yaparlar...
Temettü emekliliği konuşan 1000 kişiden 1 kişinin yapabileceği birşey..O da bence sadece Koç şirketleri ile olur .. Diğerleri ile riskli bizim ülkede.
VF iletişimde güçlü..Onları da iyi yukarı aldılar.... Ama tutma işini gene Hazretleri Koç lar ile yapıyorlar..
Sadece Ykbnk,Tuprs ve Kchol ü versin ortada borsa kalmaz..Muazzam tetikleme yapar sadece bu 3 ü bile..
sitenin her tarafından reklam fışkırıyor
nasıl kapatıyor bilgisi olan var mı ?
yazının üstüne ayakkabı reklamı yapışıyor anında
sağ sol al üst her tarafta reklam daha önce az dı şimdi çok fazla olmuş durumda![]()
Endesk 10400, Garan 102.60 çok az kaldı yakaladı yakalayacak.
Akçay foruma eskisi kadar bakmıyorum sadece akşamları sayfaları atlaya atlaya sonuna gelip sonrasına bakıyorum.
% 45 üstü faize göre göster dedim ayarladım robot bişey bulmadı.
son zamanlarda esas olay M2-M1 de ben bide robotla bunların M3-M1 --- M4-M1 ---- M4-M2 gibi gibi türevlerini yaptım akşama kadar onlarda boğuşup duruyorum.
burada uzanamadığı ciğere mundar diyen dolu
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri