şaka falan yapmıyorum son derece ciddiyim, siz para biriktiriyorsunuz bense bu iş için altın biriktiriyorum
arada yazarım 8-9 tl gibi fiyatlardan aldığım FROTO ları evlilik sebebi ile 12 tl gibi bir fiyata satmıştım.
şimdi tekrar baktım 2010 ortası (yani krizden iki yıl sonra) hisse fiyatı 7 tl civarı, krizde gördüğü 3 tl gibi fiyatlardan bahsetmiyorum bile şahsen o ortamda para yatıramazdım.
yeni yatırım, ihracat artışı, devlet teşviği aklınıza gelen gelmeyen herşeyi ekleyip 20 tl ye razıyım.
bu arada eski otomotiv çalışanıyım, kriz ortamlarında sektör nasıl dibe vurur bizzat yaşadım.
sn. onur84;
açıkcası fiyatları yakından (aslında hiç) takip etmiyorum, tasarrufumu altın ve dövizde tutup zamanı gelince girecem borsaya şimdilik aylık sembolik alımlar yapıyorum paslanmamak için.
Thron-
Peki uzun vadeli FROTO opsiyonu satmayı düşündünüz mü? Hem eğer o fiyata düşmezse prim alırsınız hem de eğer düşerse elinizdeki opsiyonla hemen alma hakkınız olur.
Açıkçası FROTO'nun 20 lere düştüğü durumda ülke ekonomisi baya sıkıntılı bir dönemde demektir ve bu koşullarda herkes cesaret edip hisse alamaz. Mesela 2-3 sene önce TPRAS hissesi dipteydi ama çok az kişi cesaret edip aldı.
opsiyon vob vb.. konulara girecek ne hevesim ne de zamanım var.
ülke ekonomisi zaten yeterince sıkıntılı mesele hava mı kaçıracak yoksa patlıyacak mı?
otomotiv iş dünyasının dinamiğine bağlı konjoktürel bir sektördür.
inşaat sektörü canlıdır kamyonları yetiştiremezsin, sektör durur senin kamyon satışı da durur aylar boyu yeni sipariş alamazsın.
Ticaret yavaşlar senin hafif ticari araçları soran bile olmaz
Trump ambargo koyar siparişler iptal olur.
Ford stratejik kara alır fabrikayı kapatır (yakın zamanda ingiltere de yaptılar)
veya
hükümet teşvik için polis araçlarını yeniler.
taksicilere ötv kalkar araç satılır.
birileri köprü inşaaaatı icat eder, ihaleyi alan yandaş kamyon ister
vs. vs...
konular zannettiğinizden çok daha karışık ve inanın herşey mümkün.
Yer İmleri