Sayfa 464/637 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by onur84 Yazıyı Oku
    Froto dedin ve şirket bugün %5 prim yaptı.
    11 nisan zarrab davası,dolar 4 ,euro 5 v.s v.s ??????

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sayın thron siz şaka diye yazıyorsunuz ben 2 yıl içinde cidden o rakamları bekliyorum.Ben de para ayırdım o iş için.
    şaka falan yapmıyorum son derece ciddiyim, siz para biriktiriyorsunuz bense bu iş için altın biriktiriyorum
    arada yazarım 8-9 tl gibi fiyatlardan aldığım FROTO ları evlilik sebebi ile 12 tl gibi bir fiyata satmıştım.

şimdi tekrar baktım 2010 ortası (yani krizden iki yıl sonra) hisse fiyatı 7 tl civarı, krizde gördüğü 3 tl gibi fiyatlardan bahsetmiyorum bile şahsen o ortamda para yatıramazdım.

yeni yatırım, ihracat artışı, devlet teşviği aklınıza gelen gelmeyen herşeyi ekleyip 20 tl ye razıyım.

bu arada eski otomotiv çalışanıyım, kriz ortamlarında sektör nasıl dibe vurur bizzat yaşadım.

sn. onur84;
    açıkcası fiyatları yakından (aslında hiç) takip etmiyorum, tasarrufumu altın ve dövizde tutup zamanı gelince girecem borsaya şimdilik aylık sembolik alımlar yapıyorum paslanmamak için.

3. Thron-

Peki uzun vadeli FROTO opsiyonu satmayı düşündünüz mü? Hem eğer o fiyata düşmezse prim alırsınız hem de eğer düşerse elinizdeki opsiyonla hemen alma hakkınız olur.

Açıkçası FROTO'nun 20 lere düştüğü durumda ülke ekonomisi baya sıkıntılı bir dönemde demektir ve bu koşullarda herkes cesaret edip hisse alamaz. Mesela 2-3 sene önce TPRAS hissesi dipteydi ama çok az kişi cesaret edip aldı.

Thron-

Peki uzun vadeli FROTO opsiyonu satmayı düşündünüz mü? Hem eğer o fiyata düşmezse prim alırsınız hem de eğer düşerse elinizdeki opsiyonla hemen alma hakkınız olur.

Açıkçası FROTO'nun 20 lere düştüğü durumda ülke ekonomisi baya sıkıntılı bir dönemde demektir ve bu koşullarda herkes cesaret edip hisse alamaz. Mesela 2-3 sene önce TPRAS hissesi dipteydi ama çok az kişi cesaret edip aldı.
    Ülke ekonomisi baya sıkıntılı dönemde değil yani )))))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ülke ekonomisi baya sıkıntılı dönemde değil yani )))))))))))
    Bugünkünden de kötü olduğu, mızrağın çuvala sığmadığı bir dönemden bahsediyorum.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Evet öyledir. Bu 1 mn lot hisse de kendi arasında A, B, C vs diye de ayrıca ayrılabilir.

Örneğin şirket kurucu ortaklarına özel toplam 10.000 lot A grubu hisse, borsada işlem görmeyen ve blok olarak Citibank'a satılmış 100.000 lot B grubu hisse, kalanı da borsada işlem gören halka açık C grubu şeklinde yapabilirler.

Yalnız şunu unutmayın, MKK'dan hisselerinize bloke koyarsanız hemen işleme alınıyor. Ancak baktınız Turp Turump bi dangozluk etti, piyasa cortladı, aman hisselerimi satayım blokeyi kaldırayım derseniz geçmiş olsun, bloke kaldırma işlemini onayladığınız anda ertesi gün çözülüyor. Bunu unutmayın.
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bloke koyma aksam 20.00 den sonra blokaj kaldirma 10-20 dk sonra benim hatirladigim..
    Araci kurumun MKK sistemine baglanip son durumu guncellemesi nedeni ile siz blokajin kaldirildigini goremeyebilirsiniz.
    Syg,

http://www.yatirimyapiyorum.gov.tr/m...(20022018).pdf

Sayfa 10-11

7.  Alıntı Originally Posted by onur84 Yazıyı Oku
    Thron-

opsiyon vob vb.. konulara girecek ne hevesim ne de zamanım var.

ülke ekonomisi zaten yeterince sıkıntılı mesele hava mı kaçıracak yoksa patlıyacak mı?

otomotiv iş dünyasının dinamiğine bağlı konjoktürel bir sektördür.

inşaat sektörü canlıdır kamyonları yetiştiremezsin, sektör durur senin kamyon satışı da durur aylar boyu yeni sipariş alamazsın.

Ticaret yavaşlar senin hafif ticari araçları soran bile olmaz

Trump ambargo koyar siparişler iptal olur.

Ford stratejik kara alır fabrikayı kapatır (yakın zamanda ingiltere de yaptılar)

veya

hükümet teşvik için polis araçlarını yeniler.

taksicilere ötv kalkar araç satılır.

birileri köprü inşaaaatı icat eder, ihaleyi alan yandaş kamyon ister

vs. vs...

konular zannettiğinizden çok daha karışık ve inanın herşey mümkün.

Bugünkünden de kötü olduğu, mızrağın çuvala sığmadığı bir dönemden bahsediyorum.
    Mızrak çuvala sığmıyor zaten.Sadece ana akım medyada tvlerde falan yazıp söylemek yasak ))))

Sayfa 464/637 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •