Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Benim anlayacak yerlerim ağrıyor artık, anlayan, -bir tercihan badem kardeşimiz, anlatırsa sevinirik, böyle zamanlarda ortalıkta görünmüyorlar nedense, dış denetim elemanı gibi sürekli de topiği takip ediyorlar....

1 yılı silin arkadaşlar, insanların iyice artık fakirleşip talebin düşmesine umut bağlamışlar, talep de talep muhabbeti devam ediyor.

Kaçenzi...

Dağı taşı altın dedikleri bu olsa gerek, hey maşşallah direk kaya bulmuşlar...
    Burası Bolu dağı değil mi?

Bolu dağının ve birçok dağın altı altın doluydu da ondan dediydim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Orta büyüklükte olan, Kütahya BSK Anadolu hastanesinde üşenmedim saydım, 30 tane uzman hekim var.

1344 ÷ 30 = ~ 45 Her yıl 45 tane hastane gidiyor yurtdışına, Dünya lideri olmak budur işte.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Benim anlayacak yerlerim ağrıyor artık, anlayan, -bir tercihan badem kardeşimiz, anlatırsa sevinirik, böyle zamanlarda ortalıkta görünmüyorlar nedense, dış denetim elemanı gibi sürekli de topiği takip ediyorlar....

1 yılı silin arkadaşlar, insanların iyice artık fakirleşip talebin düşmesine umut bağlamışlar, talep de talep muhabbeti devam ediyor.

Kaçenzi...

Dağı taşı altın dedikleri bu olsa gerek, hey maşşallah direk kaya bulmuşlar...

O külçe Fransanın dişinin kovuğuna yetmez, inek gibi her yıl 500 milyar dolar gayme sağıkları 14 tane Afrika ülkesi var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. benjaminde ilginç hareketler oluyor.. anlık 28,2763 gördü.

Pakistan İçişleri Bakanı: "Bütün düzensiz göçmenler 28 gün içinde ülkeyi terk etsin. Aksi takdirde zorla sınır dışı edilmekle karşı karşıya kalacaklar."

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    TCMB Başkanı Gaye Erkan' ın sunum metni yayımlanmış;

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...0d57c1-oHRIg-S
    Kuru soğan bu kadar ucuz olamaz demiş sanki

7. Hadis: Bizi aldatan, bizden değildir.

Hadis: Mümin, aynı delikten iki defa sokulmaz.

Hadis: Münafıklık alametinden biri de yalan söylemektir.

Hadis: Şu üç şeyden biri kimde bulunursa, o kimse, namaz kılsa da, oruç tutsa da münafıktır: Yalan söylemek, sözünde durmamak, emanete hıyanetlik.

Kokainden namaza hızlı geçiş: Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaştı.

https://www.superhaber.com/kokainden...i-haber-467486

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu s.k kafalıların % 90'nı yarın seçim olsun yine oy verir, açlıktan g.tünün deliği birbine yapışsa bile verir...
    Abi s.cacak delik bilem kalmadı onlarda açlıktan ölecekler

Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •