Sayfa 465/817 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. bilindigi gibi filli boya satılıyor. alıcılar arasında marshallda var diye bi duyum geldi kulagıma esnaflar arasında. eger marshall alabilirse cok cok iyi olur bu şirket için. kimse tutamaz bu saatten sonra marshall ı bence.. kriz ortamıda dagılıyor borsa yükseliyor dolar düşüyor.. mutlaka gidecektir marshall da hemde iyi gidecek..

2. Aman bu kimseyi almasın mümkünse zarar 2 katına çıkar. Endeks % 10 arttı mübarek eskiden bir iki kıpırdanırdı o da yok artık, iyice sıktılar...ytd

3.  Alıntı Originally Posted by cyberd Yazıyı Oku
    Aman bu kimseyi almasın mümkünse zarar 2 katına çıkar. Endeks % 10 arttı mübarek eskiden bir iki kıpırdanırdı o da yok artık, iyice sıktılar...ytd
    Filli boyanin cok yuksek cirolari var karida var. Ins marshall filliyi alinca yeniden sahlanacak. Yakinda haber dusebilir

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    öyle haberler yüksekten gelirdi... Erken olmamışmı biraz..
    Yaklasik 2 aydir filli boya yetkilendirdigi unlu co arayisa devam ediyormus. Ins marsall alir

5. Dikkat ettimde hafta içi hergün uyumada problem yaşayan ve stres içinde güne başlayan ben cuma ve c.tesi akşamları ve relax oluyorum. Hiç sedatif vb. ihtiyacıda hasıl olmuyor.

Sizde de öyle oluyormu ?

6.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Dikkat ettimde hafta içi hergün uyumada problem yaşayan ve stres içinde güne başlayan ben cuma ve c.tesi akşamları ve relax oluyorum. Hiç sedatif vb. ihtiyacıda hasıl olmuyor.

Sizde de öyle oluyormu ?
    Ben her ekrana baktığımda bizimki zerre kadar oynamamış görünce maşallah taş gibi kağıdımız var diyor huzur içinde uyuyorum, diğer gidenleri görünce de uykularım kaçıyor.

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    bilindigi gibi filli boya satılıyor. alıcılar arasında marshallda var diye bi duyum geldi kulagıma esnaflar arasında. eger marshall alabilirse cok cok iyi olur bu şirket için. kimse tutamaz bu saatten sonra marshall ı bence.. kriz ortamıda dagılıyor borsa yükseliyor dolar düşüyor.. mutlaka gidecektir marshall da hemde iyi gidecek..
    Filli boya mı satılıyormuş ben Dyo satılacak diye biliyordum

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Filli boya mı satılıyormuş ben Dyo satılacak diye biliyordum
    Yok filli boya satiliyor. Dyo da oyle birsey yok. Yasarlar mal satmayi sevmez

Sayfa 465/817 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •