Sayfa 467/967 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by 205968YATIRIM Yazıyı Oku
    Şöyle birşeyde var, 3.80 maliyet ile bildiğim kadarıyla 61 veya 81 bölündü. Yani muhtemelen aralarında 1m alanda , 2m, 3m alanda var. Zaten karda olan malı yapıştırıyor. Ve alıcılar yine yabancı, kağıdı topluyorlar. Güzel tarafıda şu; tahta ogünden bu yana kaç milyon koy satış yedi buralarda tahtayı tuttular. Bilonçoyu bekleyen yabancı burada bu kağıdı tutmaz. Geçen sefer gelecek karı fiyatladıklarında kağıt 4.75 lere gitmişti. Bu bilançoda muhtemelen oraları kıracaktır diye ümid ediyoruz.
    Yazdıklarım ytd.
    Bilgilerinize
    Saygılarımla

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    18.10.2017 tarihli KAP haberinin ekinde liste var. 61 yatırımcı gözüküyor ama dediğiniz gibi neredeyse tamamı yabancı.
    biz ise bu isimlerin hepsini takaslarda görmeyeceğiz.
    muhtemelen citi-doçe ikilisinin takasında görürüz.

2. Hisse kalktıkça kafasına vuruyorlar sağlam bir alıcı gelmediği sürece zor gidecek gibi....

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 88 milyon lotu alanlar enayi değil heralde bu fiyatlardan çıksın.Kaldıki bu kadar lotu bir anda çıkarsa zaten tahtanın halini düşünemiyorum bile.Bu kadar lotu alanlara iyi bir bilanço,bilgi yada herhangi bir olumlu vaat vermedikten sonra yatırımcı neden alsınki? Tersinden düşünecek olursak bu kadar lotu piyasadan almaya kalksa tahta 5 gün tavan çekerdi heralde.İnşallah 3. çeyrek bilançosu iyi bir sürpriz yaparda bizimde kafamızdaki soruların bir kısmı cevap bulur..Ben olumsuz tarafından bakmıyorum baksaydım burda olmazdım..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

4. Hisse kalktıkça kafasına vuruyorlar sağlam bir alıcı gelmediği sürece zor gidecek gibi....

Alıntı Originally Posted by DEVRİM 08 Yazıyı Oku
    88 milyon lotu alanlar enayi değil heralde bu fiyatlardan çıksın.Kaldıki bu kadar lotu bir anda çıkarsa zaten tahtanın halini düşünemiyorum bile.Bu kadar lotu alanlara iyi bir bilanço,bilgi yada herhangi bir olumlu vaat vermedikten sonra yatırımcı neden alsınki? Tersinden düşünecek olursak bu kadar lotu piyasadan almaya kalksa tahta 5 gün tavan çekerdi heralde.İnşallah 3. çeyrek bilançosu iyi bir sürpriz yaparda bizimde kafamızdaki soruların bir kısmı cevap bulur..Ben olumsuz tarafından bakmıyorum baksaydım burda olmazdım..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
    88 milyon lotu satanlarda enayi değil herhalde değil mi? sonuçta 88 milyon lotu satsan tahta 2 lere falan gelir herhalde yani. 88 milyon lotu satan daha karlı bence.

6. Bu işin içinde patron var gibi.Geçmişte LATEK LOJİSTİĞİN durumuna bir bakın isterseniz, orada da patron elinde bulunan kot dışı payları yabancıya sattım demişti. Yabancı ne yaptı çok geçmeden oda elinden çıkardı.Bakın bu şirketin 49.5 ni bir anda halka açmış oldu.
    Ha LATEK lojistiğin sahibide o dönemde acayip haberler veriyordu, tvlere çıkıyordu,yok ciro bu kadar,yok şu yatırım,yok bu gemi falan filan.Patron nereden satarsa kar, şirketi elinden mi alacaklar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Hissenin yarısı yabancıda hergün hala alım yapıyor yabancı satacağı malı neden alsın zannetmiyorum yabancının satacağını satsa kim alacak o kadar malı ve 3.80 neden toplasın isteseler zaten basarlar 3 lere hisseyi...

8.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    88 milyon lotu satanlarda enayi değil herhalde değil mi? sonuçta 88 milyon lotu satsan tahta 2 lere falan gelir herhalde yani. 88 milyon lotu satan daha karlı bence.
    Satan dan ziyade alanların nasıl hareket edeceği önemli.

Sayfa 467/967 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •