kredi kartı işlerinde gevşeme var asgari ödeme falan..
fayız indirimi gündemde artık herhalde.
kredi kartı işlerinde gevşeme var asgari ödeme falan..
fayız indirimi gündemde artık herhalde.
3000 doktor almanyaya gitmiş sadece tr den giden doktor sayısı.
almanya bizi kıskanıyor
bir doktor yetiştirmek ne kadar maliyetli ve emek isteyen iş. resmen bedava doktor yetiştiriyoruz avrupaya
ülkede kanun nizam kalmamış.. hukuk adalet eğitim ve insan hakları ve ahlak çökmüş resmen.
19 yaşındaki çocuk.. polisin belindeki tabancayı alıyor polisi vuruyor.
bir polis belindeki tabancayı nasıl koruyacağının eğitimini tam alamamış sanırım. ve 19 yaşındaki bilmem kaç suçu olup salınan uyuşturucu bağımlısı serseri tarafından polis şehit oluyor.
bu hapisten salınma olaylarıda artık iyice oku çıktı.. parayı veren çıkıyor.
müebbeti kesinleşmiş insanlar çıktı yaw içerden.. böyle işmi olur
ülke resmen teksasa dönmüş..
![]()
Yanlış hatırlamıyorsam polis akademilerini kapatıp üzerine de alakasız üni bölümlerinden mezunlara polis olma hakkı verince bi baltaya tutunamamış üni yi zor bela bitirmiş boş gezen adam bari polis olim demeye başladı. Kimse konuşmuyor ama bir polisin silahını kaptırması çok büyük rezalet o silahla yanıbaşındaki diğer bir polisin öldürülmesi ise daha büyük rezalet. Adam bruce lee falan değil. Bildiğin arka sokak zarganası. Orada polisin bunu kese kağıdı gibi büküp alması lazım idi.
Almanyada falan sen otobüsde tramway da hele hele uçakda sorun çıkar içeri 195 boyunda 110 kg 2 tane izbandut biner seni ceplerine sokup dışarı çıkarırlar. Geçen uçakda olan 10 fabrikalı adam olayıda büyük rezalet idi.
Bimas a hala kayıyorlar. Bence yabancı satıyor.Geçen hafta yazmıştım. Sanki bir haber gelecek gibi.
Bekliyorum
iyi bari eksi açtı. dünkü herzelerin üstüne bir de tüy dikmedi.
ironi değil. aynen öyle düşünüyorum.
audentes Fortuna iuvat
Lan bu ne adam uyanır uyanmaz yağlamiş[emoji3][emoji3][emoji3]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri