Sayfa 469/1006 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    GÜNCEL LİSTE
    İşbankası Yokmu Oran Alan

güzel çalışma elinize sağlık tabloya boşta kalan meblağlar eklenirse çok daha sağlıklı olur örneğin teb marifetli 250 bin-750 bin arası 5000 tl boşta.

2. merkez 7 haziranda bir kurşun daha atacak bence,doların yükselişine göz yumamaz,enflasyon raporunda sıkılaşma mesajı vermişlerdi,naci ağbal da,cm danışmanı da benzer konuştu pazartesi enflasyon beklentilerin üstünde gelir ben mb +100 baz bekliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    merkez 7 haziranda bir kurşun daha atacak bence,doların yükselişine göz yumamaz,enflasyon raporunda sıkılaşma mesajı vermişlerdi,naci ağbal da,cm danışmanı da benzer konuştu pazartesi enflasyon beklentilerin üstünde gelir ben mb +100 baz bekliyorum.
    aynı fikirdeyim

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    merkez 7 haziranda bir kurşun daha atacak bence,doların yükselişine göz yumamaz,enflasyon raporunda sıkılaşma mesajı vermişlerdi,naci ağbal da,cm danışmanı da benzer konuştu pazartesi enflasyon beklentilerin üstünde gelir ben mb +100 baz bekliyorum.
    Goldman sachs artırmaz demiş. Bakalım sonuç ne olacak
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    tahrik ediyolar..

4.60 normal bir kur mu veya 4.40 ?

4.00 normal mi

3.96 ya çıkınca çıldırıyorduk hatırlarsanız kasım ayında..

merkez bankasının dolar hedefi nedir ?

ytd.

syg,

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    tahrik ediyolar..

4.60 normal bir kur mu veya 4.40 ?

4.00 normal mi

3.96 ya çıkınca çıldırıyorduk hatırlarsanız kasım ayında..

merkez bankasının dolar hedefi nedir ?

ytd.

syg,
    Zor sorular. Normal kur bence reel efektif döviz kurunun 100 olduğu seviyedir. Şu 100'ün altında olduğundan TL değersiz duruyor. MB'nin dolar hedefi mevcut politika setinde olamaz. Ya faizi kontrol edecek ya da doları. Şu na tercih faizden yana...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Goldmanın dediğinin %90 tersi çıkmıştır genelde, tabi salak olduğuklarından değil, diğer arkadaşın dediği gibi artık kime yada neye hizmet ediyorsa, maksatlı

Teb in yaptigi benim de hosuma gitmedi.sanirim yogun talep olunca bir yerleri kalkiyor.3.500 bosta kalma oranini 5.000 tl ye habersiz cikarmis.hersey icin gelen otomatik sms nedense bunun icin gelmiyor.Ya yarin da 10.000 tl bosta derlerse.hergun takip mi edecegiz.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 469/1006 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •