Sayfa 469/1122 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bugünlerde çıplak dolaşmalar,
    uluorta yerlerde cinsel temalı davranışlar ortaya çıktı.

bu durum birilerinin değirmenine su taşımakta,
    şeriata geçmek için zemin hazırlama uygun ortamı oluşturma çabası adına
    bir yerlerden düğmeye basılma kuşkusunu arttırmaktadır.

Laik düzenin sonuçları bu sapkınlıklar oluyor diye yakında bir argüman oluştururlarsa hiç şaşırmamak gerek.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Ben de size benzer durumdayım ancak nasıl anlaşacağız kiracı ile esas mesele bu. Kiracı kanun ortada yapmıyorum derse uğraş dur mahkeme ile
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    onu çıkarmanın yolunu bulacağım 2 kira artışı yaptım şimdiye kadar
    ilkinde pandemi var diye 1.500 lük kirayı 1.500 de bıraktım geçen sene 1.750 yaptım iki senede %15
    çevrede kiralar 4.000 den başlıyor
    sarı sitenin yalancısıyım
    şimdi ben bu adama 2.100-2.200 diyince
    bana haksızlık olmayacak mı en azında 2.750-3.000 arası yapması lazım

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    onu çıkarmanın yolunu bulacağım 2 kira artışı yaptım şimdiye kadar
    ilkinde pandemi var diye 1.500 lük kirayı 1.500 de bıraktım geçen sene 1.750 yaptım iki senede %15
    çevrede kiralar 4.000 den başlıyor
    sarı sitenin yalancısıyım
    şimdi ben bu adama 2.100-2.200 diyince
    bana haksızlık olmayacak mı en azında 2.750-3.000 arası yapması lazım

inanın ki bende sizin gibi yaptım geçmiş zaman insanlık adına,
    bu sene için şu olsun dedim.
    bana dediği şu kanun ne derse o dedi bir tl fazla arttırmam dedi.

şu an yan apartmanın yeni kiracısının yarı fiyatına oturuyor zamlı haliyle.
    nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    zabıtalar, kiracıları dolaşır artık....

5. 15.90 dan beri ha düşer ha düşer diyerekten günlük nkolay da TL faizi alarak bekledim. 20 günde bu yüzden 120 bin TL'den fazla zarar ettim. Bu seviyelerden acaba artık kkm ye girsem Eylül de ne olur sizce kur buralarda mı gezinir yoksa yükselir mi? fikirlerinizi bekliyorum elbette yatırım tavsiyesi değildir benim için.

6.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    15.90 dan beri ha düşer ha düşer diyerekten günlük nkolay da TL faizi alarak bekledim. 20 günde bu yüzden 120 bin TL'den fazla zarar ettim. Bu seviyelerden acaba artık kkm ye girsem Eylül de ne olur sizce kur buralarda mı gezinir yoksa yükselir mi? fikirlerinizi bekliyorum elbette yatırım tavsiyesi değildir benim için.
    Faizleri düşüreceğiz söyleminden sonra ben lanet olsun diyip dün komple KKM'ye geçtim. 16,73 idi. 1 günde %2,5 fark yarattı bile. Şahsi fikrim 3 ay içerisinde 20'yi görür. Görmese de kafam rahat çıktı mı indi mi ilgilenmiyorum artık.

7.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    15.90 dan beri ha düşer ha düşer diyerekten günlük nkolay da TL faizi alarak bekledim. 20 günde bu yüzden 120 bin TL'den fazla zarar ettim. Bu seviyelerden acaba artık kkm ye girsem Eylül de ne olur sizce kur buralarda mı gezinir yoksa yükselir mi? fikirlerinizi bekliyorum elbette yatırım tavsiyesi değildir benim için.
    Eylül vadeli dolar kontratı viopta 19,65 şu anda. Elbette bu gelecek tahmini değildir ama şu anki beklentiyi yansıtıyor diyebiliriz.
    Yılsonu da 21,70.

8.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Sorunuzun net cevabı yok.
    Ben geçmişte cari açık var döviz artar diye döviz almıştım. Sonra ekonomi hızla yavaşlayıp cari fazla verdi ve kur yavaş hareket etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 469/1122 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •