birilerinin ağzına sakız verir aykut onlarda köşebaşlarında çiğner durur
bir halt olacağı yok.
sosa yokmuş bu bence bizim için iyi
bir halt olacağı yok.
Valbuena gene sonlara doğru atıf yada Alper yerine girer .
Mehmet Ekici , Eljif Elmas , Valbuena , Soldado yedek..
Eljif Elmas oynayabilirdi aslında.. Ne bileyim mecbur kalınca herkesi heryerde oynatırsın örnek Mehmet topalın bugünkü yeri gibi ama oyuncun varken Hasan Ali’yi orta sahanın ortasında oynatmak ne bileyim mantıklı gelmedi . Ama hocanın bir bildiği vardır..
Burada sıkıntı o pozisyonda oynayacak oyuncun varken onu oynatmayinca o oyuncudan istediğin verimi bir daha almak çok kolay değil.. valbuena yerinde olsam sol bek Hasan alı orta sahanın ortasında oynuyor ben yedek kalıyorum diye düşünür, konsantrem istegim düşer ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Wanamaker Fenerbahçe’nin oyuncusu olmadığını bugün yine gösterdi.. 2 sayı öndeyken son 40 saniyede anlamsız 3 ilk ve bir top kaybi yaparak macı kaybetmemize sebep oldu.
Banvit 63 Fenerbahçe Doğuş 61
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ali Palabıyık ilk 5 dakika 2 faul verdin aleyhimize ikisinde hatali
Yer İmleri