lunar bey seninkide guzel taktik universtiede psikoloji okudum madem o kadar kosesin hisseyi 10 da yaparsın demezlermi adama gercekten bu kadar sallayanınıda hicbir forumda gormedim o kadar kosesin ama burda aksama kadar gereksiz haberler paylasıyorsun ilginc
Sizi kırmak istemem ama ben gidip muayenehane açıp psikologluk yapmaya kalkışmıyorum mesela.Zaten bu işlerden biraz anlasanız yukarıdaki yazıyı yazmazsınız.Bu hissede imtiyaz var.Hele o takası hiç mi görmüyorsunuz.Cebinizde 1 mlr dolarda olsa patron istemedikçe 10 yapmaya hiçkimsenin gücü yetmez.Şimdilik benden bu kadar zamana bırakalım sonra ne olmuş bakarız.dediğim gibi ben her zaman buralardayım.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s
Zahmet olacak ama bari ahkam kestiğiniz hissede sermaye ve ortaklık yapısını hiç olmazsa bilseniz iyi olur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 22-12-2017 saat: 12:11.
madem bu kadar bilgilisiniz sizde bir hisse soyleyin alalım bilginizi olcelim bakın sayın taven buraya van gıda dediginde 2.85 ti deneme amaclı aldım su an 2 gunde %35 kardayım belliki gercekten hisseleri iyi tanıyor ama gordugunuz uzere aksgy gecen hafta 110 000 endekste gordugu 3.21 in de 10 kademe altında ustelik endeks 112 000 oldu
haber bile olmayan algyo nasıl %14 yukseliyor goruyoruz bunda milyar dolarlık is aldıgı haberi bile olsa 10 kademe yukselemiyor nedeni belli lunar bey soyledigine inanacak olursak demekki cok lotu var o onları satmadan yukselmez yani bu senede bosuna kimse bakmasın bundan ekmek yok umit yok
Şaka gibisiniz.ALGYO açın bulun topiği 17-25 aralık zamanı yazılarımı okuyun.Hatta son kez de 42 liralardan 27-28 lere gevşediğinde bir yazım olmalı.Saygılarımla.
Burada kağıt önerisi yasak olmasa da ben yapmam zaten.Yazılanları okuyup kendi kararınızı kendiniz verin sonra çok üzülürsünüz.Vangıda ne ya ekranımda bile yok.Uzaya gideceğini bilsem 1 lot almam.
vangıda nemi 1 aydan kısa surede 1.60 dan 4 tl gecmis %150 den fazla yukselmis sen aksgy de %150 yi 10 senede goremezsin o kadar ölü bir hisseki sadece temettu vercegini acıkladıgı gun %5 yukselir sonra geri duser ..bu arada nugyo yine devre kesti ve pagyo %5 yaptı ..tek ölü gyo bu o kadar gyo sirketi icinde
Yer İmleri